Ofte stillede spørgsmål om Meeting Center

Document created by klacey@sajan.com on Mar 8, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Mar 23, 2017
Version 4Show Document
 • View in full screen mode

Min konto

Hvor kan jeg få mit brugernavn og adgangskode?

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du prøve ét af følgende:

 • Din fulde e-mailadresse
 • Den første del af din e-mailadresse før domænet (name@mycompany.com)
 • Hvis din organisation anvender enkeltlogon, vil dit brugernavn være det samme som dit netværkslogin.
 • Fra din computer skal du klikke på linket Har du glemt dit Brugernavn?, og følg derefter anvisningerne. En e-mail vil blive sendt til dig. Linket er ikke tilgængeligt fra mobile enheder.

 

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på linket Glemt din adgangskode? fra din computer og derefter følge anvisningerne. Du vil modtage en e-mail, hvorfra du kan nulstille din adgangskode. Linket er ikke tilgængeligt fra mobile enheder.

 

WebEx teknisk support kan ikke nulstille din adgangskode. Hvis du ikke kan logge ind efter at have fulgt ovenstående trin, skal du kontakte din WebEx-webstedsadministrator. Du bør kunne kontakte din webstedsadministrator via din organisations computersupport eller it-afdeling. Kontaktoplysninger for din WebEx-webstedsadministrator kan også være inkluderet i adgangskode e-mailpåmindelsen.

 

Tilbage til toppen


Planlæg og tilslut

 

Hvordan deltager jeg i et møde fra en PC eller Mac?

Du kan deltage i et møde på følgende måder:

 • Åbn invitationsmailen, og klik på linket. Indtast dit navn, e-mailadresse og mødeadgangskoden (hvis påkrævet), og klik så på Deltag nu.
 • Naviger til WebEx-webstedet, og klik på Søg i møder. Klik på navnet på det møde, du ønsker at deltage i, og indtast dit navn, e-mailadresse og mødeadgangskoden (hvis påkrævet), og klik så på Deltag nu.
 • For at deltage i et møde, som ikke står på listen, skal du klikke på Ikke angivet møde, indtaste mødenummeret og så klikke på Deltag nu.

 

Tilbage til toppen


Hvordan deltager jeg i et møde fra en mobil enhed?

Kom i gang ved at downloade Cisco WebEx Meetings-appen og installere den på din enhed. Appen er tilgængelig til iPhone, iPad, Android-telefoner og -tablets, Windows 8 telefoner og BlackBerry.

Hvis du har en WebEx-konto, skal du finde mødet på skærmen Mine møder og trykke på Deltag.

 

Hvis du ikke har en WebEx-konto, kan du deltage i et møde ved hjælp af en af følgende metoder:

 • Åbn invitationsmailen, og tryk på Deltag.
 • Tryk på WebEx Meetings, og tryk derefter på Deltag med nummer. Indtast mødenummeret, dit navn og e-mailadresse, og tryk på Deltag.

 

Tilbage til toppen


Hvordan planlægger jeg et møde?

Når du er logget ind på din WebEx-side, skal du klikke på Vær vært for et møde for at udvide menuen og derefter klikke på Planlæg et møde. Afhængigt af hvordan dit websted er konfigureret, vil du se enten kvik-planlægningsprogrammet eller det avancerede planlægningsprogram. Indtast et mødeemne og -tidspunkt samt andre oplysninger, som du og deltagerne behøver. Klik derefter på Planlæg møde.

 

Tilbage til toppen


Jeg planlagde mit møde til at vare 1 time. Vil den slutte automatisk, når tiden er udløbet?

Nej. Mødet vil fortsætte, indtil det afsluttes af dig eller en alternativ vært. Deltagere kan dog forlade mødet når som helst.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg planlægge og starte et møde fra Outlook?

Ja. Du kan bruge Outlook til at planlægge møder, invitere deltagere, og starte WebEx-møder. Mødedeltagere, du inviterer, kan deltage i dit møde fra deres Outlook-kalendere.

For at komme i gang skal du downloade og installere WebEx-produktivitetsværktøjer fra siden Support > Downloads på dit WebEx-websted. For yderligere oplysninger, se WebEx-produktivitetsværktøjsoversigten.

Du skal have administratorrettigheder for at kunne installere WebEx-produktivitetsværktøjer på en Windows-computer.

Når produktivitetsværktøjer er installeret, skal du klikke på Planlæg møde på Outlook-båndet og derefter klikke på Tilføj WebEx-møde og vælge en Meeting Center-valgmulighed fra feltet Mødeskabelon.

 

Når det er tid til at starte et møde, kan du åbne aftalen i din Outlook-kalender og derefter klikke på mødelinket. Du kan også klikke på Planlæg møde på Outlook-båndet for yderligere valgmuligheder for at finde og starte dit møde.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg planlægge et tilbagevendende møde?

Ja. I afsnittet for Dato og klokkeslæt i det avancerede planlægningsprogram kan du indstille gentagelsen til Ingen, Daglig, Ugentlig, Månedlig eller Årlig. Derefter kan du brugertilpasse indstillingerne yderligere, såsom hyppigheden og slutdatoen.

 

Tilbage til toppen


Hvordan angiver jeg en alternativ vært for et møde?

I det avancerede planlægningsprogram skal du klikke på Inviter mødedeltagere og derefter klikke på Vælg mødedeltagere. Vælg en kontakt fra listen, og klik på Alternativ vært. Bemærk, at kun mødedeltagere med værtsprivilegier kan være alternative værter.

 

For at tilføje en alternativ vært til en ny undervisningssession fra Outlook, klik på Planlæg møde og indtast navnene på de besøgende, og klik derefter på Tilføj WebEx-møde i Outlook linjen. Vælg en Meeting Center-valgmulighed fra feltet Mødeskabelon. Klik på fanen Ressourcer, vælg derefter navnet fra sektionen Alternativ vært. Klik på OK.

 

For at tilføje eller redigere en alternativ vært for en eksisterende session, åbn sessionen i din kalender og klik på Skift indstillinger for at få vist dialogboksen WebEx-indstillinger. Klik på fanen Ressourcer, og lav de nødvendige ændringer.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg planlægge et møde for en anden?

Ja, hvis personen, du planlægger for, har givet dig tilladelse på deres side på Mit WebEx > Min profil. Når det er tid til at planlægge et møde fra dit WebEx-websted, skal du klikke på Planlæg et møde fra navigationsmenuen til venstre og derefter få vist det avancerede planlægningsprogram. Vælg navnet på personen fra rullegardinmenuen Planlæg for. Vælg mødevalgmulighederne, og klik på Planlæg møde.

 

Fra Outlook skal du være tildelt som delegeret for værten, for at kunne åbne deres kalender. Vælg Fil > Åbn > Anden brugers mappe. Klik på Navn ..., og vælg værtens navn fra adressebogen, og vælg derefter Kalender fra rullegardinmenuen Mappetype: rullegardinmenu og klik på OK. Klik på en dato i værtens kalender, og klik på Planlæg møde fra Outlook-værktøjsbjælken. Planlæg mødet ved at indtaste mødeoplysninger på fanen Aftale og vælge mødedeltagere fra menuerne Inviter mødedeltagere eller Planlægning. Klik på Tilføj WebEx-møde. Indtast og bekræft en adgangskode. Verificer mødevalgmulighederne, og klik på OK for at lukke dialogboksen. Klik på Send.

 

Tilbage til toppen


Hvordan starter jeg et planlagt møde?

Log ind på dit Meeting Center-websted, og klik så på Mit WebEx på den øverste navigationsbjælke. Vælg mødet på listen, og klik på Start.

 

Tilbage til toppen


Hvordan ændrer jeg titlen på mit møde med ét klik?

Log ind på dit WebEx-websted, og klik på Mit WebEx. Klik på Opsætning af produktivitetsværktøjer, og indtast, eller skift derefter Emne under Mødevalgmuligheder.

 

Tilbage til toppen


Hvis dit Meeting Center-websted inkluderer tilføjelsesprogrammet Mødelokale til samarbejde (CMR), kan du opsætte dit personlige mødelokale, hvilket giver dig en permanent URL-adresse til møde i følgende format: https://sitename.webex.com/join/username.

 

Tilbage til toppen


Online mødefunktioner

 

Er der en grænse for antallet af personer, jeg kan have med til mine møder?

Afhængigt at hvilken Meeting Center-tjenesteydelsestype, din virksomhed har købt, kan op til 1000 deltagere muligvis deltage i et WebEx Meeting Center-møde ved hjælp af WebEx-lyd (500 ved hjælp af VoIP Only eller anden telekonferencetjeneste). Det samlede deltagerantal inkluderer værten, referenten og lukket tekstfunktion.

 

Tilbage til toppen


Hvordan deler jeg en applikation, en fil, mit desktop eller en video under et møde?

Når du har startet dit møde, skal du klikke på knappen på delingspanelet på fanen Lynstart. Vælg, hvad du ønsker at dele med deltagerne, såsom et whiteboard eller en fil.  Når du deler noget, vil deltagerne se, hvad du ser. Du kan også vælge Del fra mødemenubjælken.

 

Tilbage til toppen


Hvordan deler jeg en præsentation under mit møde?

Vælg Del > Fil fra menubjælken, eller klik på Del fil på siden Lynstart. Find præsentationsfilen du vil dele, og klik derefter på Åbn. Brug sidekontrolelementerne øverst i mødevinduet til at bladre gennem dias. Hvis du deler en præsentation oprettet i PowerPoint 2013 eller senere, vil sidekontrolelementerne ikke bladre gennem overgange og animeringer.

Hvis du har tilføjet noter til en delt PowerPoint-præsentation oprettet i PowerPoint 2010 eller tidligere, vil de være tilgængelige for præsentationsværten i PPT Notes-panelet.

Brug Del applikation, når du deler præsentationer oprettet med PowerPoint 2013 eller senere, for at opnå de bedste resultater.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg kontrollere en PC eller Mac eksternt under et møde?

Hvis deltagere er blevet tildelt privilegiet Kontroller delte applikationer, webbrowser eller eksternt desktop, kan de overdrage kontrollen af deres applikation, desktop eller webbrowser til enhver anden i mødet.

Mens du deler, skal du flytte musen til toppen af skærmen og klikke på Tildel. Vælg Overdrag kontrol af tastatur og mus, og vælg derefter deltageren, som skal tildeles kontrol. Den valgte deltager modtager en besked, der beder dem om at klikke for at tage kontrol.

For at give kontrollen tilbage til præsentationsværten, klik tre gange.

 

Tilbage til toppen


Lydtilslutning

 

Hvor kan jeg få en liste over globale indgående opkaldsnumre?

Når du deltager i mødets lydkonference, skal du vælge Jeg vil ringe op. Klik derefter på Alle globale opkaldsnumre. Eller fra mødeoplysningsskærmen skal du klikke på Vis alle globale opkaldsnumre.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg deaktivere bippet, der meddeler mig, at nogen deltager i mødet?

Ved hjælp af det avancerede planlægningsprogram skal du klikke på Lydkonference og vælge Ingen tone fra rullegardinmenuen for Indgangs- og udgangstone. Ved hjælp af kvik-planlægningsprogrammet skal du klikke på Skift lydkonference og vælge Ingen tone fra rullegardinmenuen for Indgangs- og udgangstone.

 

Når du er i et møde, kan du deaktivere underretningerne ved at fravælge Deltager > Indgangs- og udgangstone fra menubjælken.

 

Tilbage til toppen


CMR og personlige lokaler

 

Hvad er mødelokale til samarbejde (CMR)?

Mødelokale til samarbejde (CMR) er en tilføjelsesprogram-valgmulighed for Meeting Center, som gør dig i stand til at deltage i et møde fra Cisco TelePresence, ethvert standardbaseret videokonferencesystem eller -applikation eller enhver WebEx-aktiveret mobil- eller desktopwebklient.

Der findes to typer CMR-serviceydelser fra WebEx: CMR Cloud og CMR Hybrid.  CMR Cloud parrer den skybaserede WebEx-videobro med WebEx-møder. Folk kan deltage fra hvor som helst i verden ved hjælp af teknologi, de allerede har, inklusive videokonferenceenheder, computere og mobilenheder. CMR Hybrid lader brugere af Meeting Center deltage i Cisco TelePresence-videokonferencer.

CMR Cloud understøtter op til 25 standardbaserede videoslutpunkter. Afhængigt af virksomhedens abonnement kan op til 500 ekstra videoaktiverede mobil- og desktopbrugere og 500 brugere kun med lyd deltage. Det giver brugere af WebEx Meeting Center adgang til et altid tilgængeligt personligt mødelokale med en permanent adresse, så de øjeblikkeligt kan starte et møde efter behov. 

 

CMR Hybrid gør dig i stand til at inkludere brugere af WebEx Meeting Center i Cisco TelePresence-videokonferencer. Dette kræver Cisco TelePresence Server, Cisco TelePresence Management Suite og et abonnement til Cisco WebEx Meeting Center. Hvert møde vil understøtte op til 100 standardbaserede videoslutpunkter og op til 500 videoaktiverede brugere af WebEx Meeting Center.

 

Tilbage til toppen


Hvordan opsætter jeg mit personlige lokale?

Når CMR Cloud tilføjes til dit WebEx Meeting Center-websted, modtager du en velkomstmail. Klik på Opsætning af lokale i e-mailen, og følg instruktionerne. Når opsætningen er fuldført, modtager du en e-mailbekræftelse med vejledning i, hvordan du får adgang til dit personlige lokale.

 

Tilbage til toppen


Hvordan får jeg adgang til mit personlige lokale?

Du kan få adgang til dit personlige lokale på følgende måder.

 • Klik på linket i e-mailbekræftelsen for det personlige mødelokale, klik på Få adgang til rummet, og log ind med dit WebEx-brugernavn og -adgangskode.
 • Ring op fra et videokonferencesystem eller -applikation ved hjælp af oplysningerne i e-mailbekræftelsen, og indtast din værtspinkode.
 • Ring op til telefonnummeret i e-mailbekræftelsen, og indtast din adgangskode.
 • Log ind på dit WebEx Meeting Center-websted. Under Vær vært for et møde i det venstre navigationspanel skal du klikke på Mit personlige lokale og derefter klikke på Få adgang til lokale.

 

Tilbage til toppen


Hvordan planlægger jeg en CMR Hybrid-session i Outlook?

For at inkludere brugere af WebEx Meeting Center i dine planlagte Cisco TelePresence-videokonferencer skal du downloade og installere WebEx-produktivitetsværktøjer med TelePresence fra siden Support > Downloads på dit WebEx-websted. I Outlook skal du klikke på Planlæg møde på Outlook-båndet. I panelet med mødevalgmuligheder skal du så angive valgmulighederne for WebEx og TelePresence for dit møde. Sørg for at markere Tillad folk at deltage ved hjælp af WebEx. Klik dernæst på Tilføj TelePresence-lokaler, vælg de TelePresence-lokaler, du ønsker at benytte, og klik på OK. Tilføj til slut navnene på de mødebesøgende, indtast mødeemnet, og klik på Send.

 

Når dit møde er blevet booket, fremgår det af din Outlook-kalender med alle de oplysninger, du behøver for at starte det. Besøgende modtager en mødeinvitation med de oplysninger, de behøver for at deltage.

 

Tilbage til toppen

Attachments

  Outcomes