Ofte stillede spørgsmål om Training Center

Document created by klacey@sajan.com on Mar 9, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Oct 18, 2016
Version 2Show Document
 • View in full screen mode

 

Hvor kan jeg få mit brugernavn og adgangskode?           

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du prøve ét af følgende:

 • Din fulde e-mailadresse
 • Den første del af din e-mailadresse før domænet (name@mycompany.com)
 • Hvis din organisation anvender enkeltlogon, vil dit brugernavn være det samme, som dit netværkslogin.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på linket Glemt din adgangskode? og derefter følge anvisningerne. Du vil modtage en e-mail, hvorfra du kan nulstille din adgangskode.

WebEx teknisk support kan ikke nulstille din adgangskode. Hvis du ikke kan logge ind efter at have fulgt ovenstående trin, skal du kontakte din WebEx-webstedsadministrator. Du bør kunne kontakte din webstedsadministrator via din organisations computersupport eller it-afdeling. Kontaktoplysninger for din WebEx-webstedsadministrator kan også være inkluderet i adgangskode e-mailpåmindelsen.

 

Hvordan deltager jeg i en session fra en PC eller Mac?          

Du kan deltage i en undervisningssession på en af følgende måder:

 • Åbn invitationen eller tilmeldelsese-mailen, og klik på linket. Indtast dit navn, e-mailadresse og en sessionsadgangskode, og klik derefter på Deltag nu.
 • Navigere til WebEx-webstedet, og klik derefter på listen over begivenheder. Klik på navnet på den begivenhed, du vil deltage i, og indtast dit navn, e-mailadresse og begivenhedsadgangskode, og klik derefter på Deltag nu.
 • For at deltage i en ikke angivet begivenhed, klik på Ikke angivne begivenheder, indtast begivenhedsnummeret, og klik derefter på Deltag nu.

 

Hvordan deltager jeg i en session fra en mobilenhed?    

Kom i gang ved at downloade Cisco WebEx Meetings-appen og installere den på din enhed. Appen er tilgængelig til iPhone, iPad, Android-telefoner og -tablets, Windows 8 telefoner og BlackBerry. Du kan ikke deltage i undervisningssessioner fra BlackBerry-enheder.

Hvis du har en WebEx-konto, skal du finde undervisningssessionen på skærmen Mine møder. Hvis tilmelding ikke er nødvendig, tryk på Deltag. Hvis tilmelding er nødvendig, tryk på Tilmeld, og følg vejledningerne på tilmeldingsskærmen. Når tilmeldingen er godkendt, skifter Tilmeld til Deltag.

Hvis du ikke har en WebEx-konto, kan du deltage i en undervisningssession ved hjælp af en af disse metoder:

 • Åbn e-mailinvitationen. Hvis tilmelding ikke er nødvendig, tryk på linket for at deltage. Hvis tilmelding er nødvendig, tryk på tilmeldingslinket, udfyld tilmeldingsoplysninger, og tryk på Tilmeld. Når du modtager en e-mailbekræftelse for tilmelding, tryk på linket for at deltage.
 • Tryk på WebEx Meetings, og tryk derefter på Deltag med nummer. Indtast sessionsnummeret, dit navn og din e-mailadresse. Hvis tilmelding ikke er nødvendig, tryk på Deltag. Hvis tilmelding er nødvendig, tryk på Tilmeld, og følg vejledningerne på tilmeldingsskærmen. Når tilmeldingen er godkendt, skifter Tilmeld til Deltag.

 

Hvordan planlægger jeg en session?    

Efter du logger ind, klik på Vær vært for en session for at udvide menuen, og klik derefter på Planlæg undervisning. Indtast et mødeemne og en adgangskode på siden Planlæg undervisningssession, samt andre oplysninger du og mødedeltagerne får brug for under sessionen. Klik derefter på Planlæg.

 

Jeg planlagde min session til 1 time. Vil den slutte automatisk, når tiden er udløbet?

Sessionen fortsætter, indtil du afslutter den. Mødedeltagere kan dog forlade sessionen når som helst.

 

Kan jeg planlægge og starte en session fra Outlook?

Du kan bruge Outlook til at planlægge undervisningssessioner, invitere mødedeltagere og starte sessioner. Mødedeltagere du inviterer, kan deltage i din session fra deres Outlook-kalendere.

For at komme i gang, download og installer WebEx-produktivitetsværktøjer fra siden Support, Downloads på dit WebEx-websted. For yderligere oplysninger, se Produktivitetsværktøjer: Installering og konfiguration af (WBS29.13, WBS30).

 

Du skal have administratorrettigheder for at kunne installere WebEx-produktivitetsværktøjer på en Windows-computer.

Når produktivitetsværktøjer er installeret, klik på Planlæg møde i Outlook-linjen, og klik derefter på Tilføj WebEx-møde og vælg en Training Center-valgmulighed fra feltet mødeskabelon.

 

Kan jeg planlægge en tilbagevendende session?         

I sektionen dato og klokkeslæt i planlægningsprogrammet vælg mellem Session med enkelt lektion, Tilbagevendende session med enkelt lektion, Kursus med flere sessioner eller Planlæg uregelmæssige sessioner. Derefter kan du brugertilpasse indstillingerne yderligere, såsom hyppigheden og slutdatoen.

 

Du kan også planlægge et tilbagevendende møde ved hjælp af Microsoft Outlook, efter du installerer produktivitetsværktøjer. Hvis du har brug at redigere eller slette en enkelt hændelse i serien, er dette i øjeblikket kun muligt, hvis du bruger Outlook.

 

Hvordan angiver jeg en alternativ vært for en session?

Planlæg enten en ny Training Center-session eller rediger en eksisterende session. På siden Planlægning gå til sektionen Præsentationsvært, og klik derefter på Inviter præsentationsværter. Indtast præsentationsværtens navn og e-mailadresse og vælg Inviter som alternativ vært. Klik på Tilføj præsentationsvært for at vise siden Inviter præsentationsværter, og vælg derefter navnet på den alternative vært og klik på Inviter. Rul ned og klik enten på Opdater eller Planlæg, for at dine ændringer træder i kraft

 

For at tilføje en alternativ vært til en ny undervisningssession fra Outlook, klik på Planlæg møde og indtast navnene på de besøgende, og klik derefter på Tilføj WebEx-møde i Outlook linjen. Vælg en Training Center-valgmulighed fra feltet Mødeskabelon.  Klik på fanen Ressourcer, og vælg derefter navnet fra sektionen Alternativ vært. Klik på OK.

 

For at tilføje eller redigere en alternativ vært for en eksisterende session, åbn sessionen i din kalender og klik på Skift indstillinger for at få vist dialogboksen WebEx-indstillinger. Klik på fanen Ressourcer, og lav de nødvendige ændringer.

 

Hvordan starter jeg en planlagt session?       

Du kan starte en planlagt undervisningssession ved at klikke på linket i din e-mailbekræftelse, og derefter logge ind på dit Training Center-websted og klikke på Start nu.  Du kan også logge ind på dit Training Center-websted, og derefter klikke på Mit WebEx øverst i navigationsbjælken. Vælg sessionen fra listen, og klik derefter på Start.

 

Findes der en grænse for antallet af personer, jeg kan have i min session?

Afhængigt af den type Training Center-tjenesteydelsestype, din organisation har købt, kan op til 1000 deltagere deltage i en WebEx Training Center-session, når du bruger WebEx-lyd (500 når du kun bruger VoIP eller anden telekonferencetjeneste). Der kan planlægges op til 100 undergruppesessioner. Undergruppesessioner er begrænset til 100 deltagere hver, op til samlet 1000 deltagere. Det samlede antal deltagere omfatter vært, præsentationsvært og paneldeltagere.

 

Hvordan deler jeg en applikation, en fil, min desktop eller video under en session?         

Når du starter din session, skal du klikke i bunden af delingspanelet på fanen Lynstart. Vælg, hvad du ønsker at dele med mødedeltagerne, som et whiteboard eller en fil. Når du deler noget, vil mødedeltagerne se det du ser. Du kan også vælge Del fra menubjælken Session.

 

Hvordan deler jeg en præsentation under min session?            

Vælg Del > Fil fra menubjælken, eller klik på Del fil på siden Lynstart. Find præsentationsfilen du vil dele, og klik derefter på Åbn. Brug sidekontrolelementerne øverst i sessionsvinduet til at bladre gennem dias. Hvis du deler en præsentation oprettet i PowerPoint 2013 eller senere, vil sidekontrolelementerne ikke bladre gennem overgange og animeringer.

Hvis du har tilføjet noter til en delt PowerPoint-præsentation oprettet i PowerPoint 2010 eller tidligere, vil de være tilgængelige for præsentationsværten i PowerPoint Notes-panelet.

Brug Del applikation, når du deler præsentationer oprettet med PowerPoint 2013 eller senere, for at opnå de bedste resultater.

 

Hvor kan jeg få en liste over globale opkaldsnumre? 

Når du deltager i undervisningssessionens lydkonference, vælg Jeg ringer op fra rullegardinmenuen Brug telefon. Klik derefter på Alle globale opkaldsnumre. Eller fra skærmen Sessionsoplysninger klik på Vis alle globale opkaldsnumre.

 

Kan jeg kontrollere en PC eller Mac eksternt under en session?      

Hvis deltagerne har fået tildelt privilegier til ekstern kontrol over delte applikationer, webbrowser eller desktop, kan de videregive kontrollen over deres applikation, desktop eller webbrowser til enhver anden person i sessionen.

 

Mens du deler, skal du flytte musen til toppen af skærmen og klikke på Tildel. Vælg Overdrag kontrol af tastatur og mus, og vælg derefter deltageren, som skal tildeles kontrol. Den valgte deltager modtager en besked, der beder dem om at klikke for at tage kontrol.

For at give kontrollen tilbage til præsentationsværten, klik tre gange.

 

Hvordan optager jeg min undervisningssession?     

Efter en session starter, klik på knappen Optag på siden Lynstart, eller vælg Session > Start optagelse fra menubjælken.

 

Kan jeg planlægge en undervisningssession for andre?         

Ja, forudsat at den person, du planlægger for, har givet dig tilladelse på deres Mit WebEx>Siden Min profil. Når det er tid til at planlægge en session for andre, skal du klikke på Planlæg undervisning fra den venstre navigationsmenu for at vise siden Planlæg undervisningssession. Vælg personens navn fra rullegardinmenuen Planlæg. Udfyld sessionsoplysningerne, og klik derefter på Planlæg.

 

Fra Outlook skal du være tildelt som delegeret for værten, for at kunne åbne deres kalender. Vælg Fil > Åbn > Anden brugers mappe. Klik på Navn og vælg værtens navn fra adressebogen, og vælg derefter Kalender fra Mappetypen: rullegardinmenu og klik på OK. Klik på en dato i værtens kalender, og klik derefter på Planlæg møde fra Outlook-værktøjsbjælken.  Planlæg sessionen, indtast sessionsoplysninger i fanen Aftale, og vælg mødedeltagere fra menuerne Inviter mødedeltagere eller Planlægning. Klik på Tilføj WebEx-møde. Vælg en Training Center-valgmulighed fra feltet Mødeskabelon. Indtast og bekræft en adgangskode. Verificer mødevalgmulighederne, og klik på OK for at lukke dialogboksen. Klik på Send.

 

Kan jeg gemme en spørgsmål og svar-session?        

Hvert andet minut gemmer WebEx automatisk spørgsmål og svar-sessioner i mappen Mine dokumenter på værtens og præsentationsværtens computere. For at gemme sessionen manuelt under en session, vælg Fil > Gem > Spørgsmål og svar. Vælg en placering, navngiv filen og vælg filtypen (.text eller .csv). Klik på Gem.

 

Hvordan kan jeg dele indhold med folk i undergruppesessioner?            

Før undergruppesessioner begynder, brug filoverførsel til at levere indhold til mødedeltagere. Fortæl mødedeltagerne, at en person i undergruppesessionen vil blive tildelt eller valgt som præsentationsvært. Under undergruppesessioner kan præsentationsværter bruge menuen Del til at dele de filer, du overførte til dem.

 

Hvordan tillader jeg deltagere at bruge spørgsmål og svar under en Training Center-session?

Under en undervisningssession skal du sørge for, at spørgsmål og svar-sessionen er aktiveret, ved at vælge Session > Sessionsvalgmuligheder fra menubjælken. Vælg fanen Kommunikationer fra dialogboksen Undervisningssessions-valgmuligheder, vælg Spørgsmål og svar, og klik derefter på OK.

 

Hvordan starter jeg en live test i Training Center?    

Du skal først tilføje testen til sessionen, når du planlægger undervisningen. Training Center-tests kan ikke åbnes "i farten", efter en session begynder. Når du er klar til at starte en test under sessionen, skal du kontrollere, at testpanelet vises. Vælg navnet på testen, klik derefter på Start for alle for at vise siden Administrer test. Klik derefter på Start test.

 

Hvordan eksporterer jeg Training Center-testresultater?      

Log ind på dit WebEx-websted, og klik på Mit WebEx. Klik på fanen Alle møder, klik derefter på linket til den session, du ønsker at se testresultater for. Vælg en test i sektionen Test, klik på Score og rapport, og klik derefter på Eksporter resultater.

Attachments

  Outcomes