Sikkerhedsfunktioner

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 2Show Document
  • View in full screen mode

Når du planlægger eller afholder en begivenhed, kan du sørge for sikkerhed under begivenheden ved at gøre et af følgende:

  • Kræve en adgangskode: Hvis du angiver en adgangskode, skal mødedeltagere oplyse denne adgangskode for at deltage i begivenheden.

  • Gør begivenheden "ikke angivet": Under planlægning af en begivenhed kan du angive begivenheden som ikke angivet. En ikke angivet begivenhed vises ikke på siden Liste over begivenheder på dit Event Center-websted. Mødedeltagere får alle oplysninger om begivenheden fra din e-mailmeddelelse med invitationen.

  • Kræver, at mødedeltagere oplyser deres tilmeldings-id'er. For både en angivet og en ikke angivet begivenhed kan du anmode om tilmelding og kræve, at mødedeltagere oplyser deres tilmeldings-id'er, inden de deltager i begivenheden. Hvis du angiver denne valgmulighed, modtager hver mødedeltager et unikt tilmeldings-id, efter du godkender tilmeldingsanmodningen.

  • Begrænse adgang til begivenheden: Når alle mødedeltagere har deltaget i begivenheden, kan du forhindre flere mødedeltagere i at deltage ved at begrænse adgang til begivenheden.

    Vælg et sikkerhedsniveau baseret på begivenhedens formål. Hvis du for eksempel planlægger en begivenhed for at diskutere din virksomheds skovtur, skal du kun angive en adgangskode til begivenheden. Men hvis du planlægger en begivenhed, hvor du diskuterer følsomme, økonomiske data, vil du muligvis gøre begivenheden ikke angivet.
Attachments

    Outcomes