Event Center FAQ

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016Last modified by Sinead Cunningham on Apr 24, 2017
Version 3Show Document
  • View in full screen mode

Hvor kan jeg få mit brugernavn og adgangskode?     

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du prøve ét af følgende:

  • Din fulde e-mailadresse
  • Den første del af din e-mailadresse før domænet (name@mycompany.com)
  • Hvis din organisation anvender enkeltlogon, vil dit brugernavn være det samme, som dit netværkslogin.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på linket Glemt din adgangskode? og derefter følge anvisningerne. Du vil modtage en e-mail, hvorfra du kan nulstille din adgangskode.

WebEx teknisk support kan ikke nulstille din adgangskode. Hvis du ikke kan logge ind efter at have fulgt ovenstående trin, skal du kontakte din WebEx-webstedsadministrator. Du bør kunne kontakte din webstedsadministrator via din organisations computersupport eller it-afdeling. Kontaktoplysninger for din WebEx-webstedsadministrator kan også være inkluderet i adgangskode e-mailpåmindelsen.

 

Hvordan deltager jeg i en begivenhed fra en PC eller Mac?    

Du kan deltage i en begivenhed på en af følgende måder:

Åbn invitationen eller tilmeldelsese-mailen, og klik på linket. Indtast dit navn, e-mailadresse og begivenhedsadgangskoden, og klik derefter på Deltag nu.

 

Naviger til WebEx-webstedet, og klik derefter på Live sessioner. Klik på navnet på den session du vil deltage i og indtast dit navn, e-mailadresse og begivenhedsadgangskoden, og klik derefter på Deltag nu.

 

For at deltage i en ikke angivet begivenhed, klik på Ikke angivne sessioner, indtast sessionsnummeret, og klik derefter på Deltag nu.

 

Hvordan planlægger jeg en begivenhed?

Efter du logger ind, skal du klikke på Vær vært for en begivenhed for at udvide menuen, og klik derefter på Planlæg en begivenhed. På siden Planlæg en begivenhed, indtast en begivenhedstype, en adgangskode, dato og klokkeslæt for begivenheden, samt alle andre oplysninger du og mødedeltagerne får brug for under begivenheden. Klik derefter på Planlæg denne begivenhed.

 

Jeg planlagde min begivenhed til 1 time. Vil den slutte automatisk, når tiden er udløbet?

Nej. Begivenheden fortsætter indtil du afslutter den. Deltagere kan dog forlade mødet når som helst.

 

Kan jeg planlægge og starte en begivenhed fra Outlook?

Ja. Du kan bruge Outlook til at planlægge begivenheder, invitere mødedeltagere og starte begivenheder. Mødedeltagere du inviterer, kan deltage i din session fra deres Outlook-kalendere.

For at komme i gang, download og installer WebEx-produktivitetsværktøjer fra siden Support, Downloads på dit WebEx-websted. For yderligere oplysninger, se Produktivitetsværktøjer: Integrere WebEx i Outlook (WBS29.13, WBS29.30).

 

Du skal have administratorrettigheder for at kunne installere WebEx-produktivitetsværktøjer på en Windows-computer.

 

Når produktivitetsværktøjer er installeret, klik på Planlæg møde i Outlook linjen, og klik derefter på Tilføj WebEx-møde og vælg en Event Center valgmulighed fra feltet mødeskabelon.

 

Kan jeg planlægge en tilbagevendende begivenhed?

Nej. Fordi begivenheder normalt kræver tilmelding, planlægges hver begivenhed individuelt.

 

Hvis du har brug at planlægge flere begivenheder med de samme indstillinger, skal du oprette en skabelon og derefter bruge den til planlægning.

 

Kan jeg udpege en alternativ vært for en begivenhed?

Ja, hvis de har en konto på samme websted. For at gøre det, når du planlægger en begivenhed, skal du gå til sektionen Præsentationsværter og paneldeltagere, og klikke på Opret invitation. Derefter vælges importer, eller opret en kontakt, og vælg Tilføj som alternativ vært.

 

Hvordan starter jeg en planlagt begivenhed?    

Medmindre du har angivet, at mødedeltagerne kan tilslutte sig før værten når du har planlagt en begivenhed, skal du starte den før mødedeltagere kan deltage. For at starte en begivenhed fra dit Event Center-websted, efter du har logget ind, skal du klikke på Mit WebEx > Mine møder. Find begivenheden, og klik derefter på Start. Du kan også starte en begivenhed ved at klikke på linket i e-mailbekræftelsen.

 

Findes der en grænse for antallet af personer, jeg kan have i min begivenhed?

Afhængigt af den Event Center tjenesteydelsestype din organisation har købt, kan op til 3000 deltagere deltage i en WebEx Event Center-session. Op til 500 opkaldere kan deltage i telekonferencen, hvis du bruger WebEx-lyd. Hvis du forventer at mere end 500 mennesker deltager i lyddelen af begivenheden, skal du overveje en af disse valgmuligheder:

  • Vælg valgmuligheden lydudsendelse, som tillader deltagerne at lytte til begivenheden.
  • Kontakt en anden telekonferenceudbyder.

 

Det samlede antal deltagere omfatter vært, præsentationsvært, paneldeltagere og meningsmålingskoordinator.

 

Hvordan deler jeg en applikation, en fil, min desktop eller video under en begivenhed?    

Efter du starter din begivenhed, skal du klikke i bunden af delingspanelet på fanen Lynstart. Vælg, hvad du ønsker at dele med mødedeltagerne, som et whiteboard eller en fil.  Når du deler noget, vil mødedeltagerne se det du ser. Du kan også vælge Del fra menubjælken Begivenhed.

 

Hvordan deler jeg en præsentation under min begivenhed?

Vælg Del > Fil fra menubjælken, eller klik på Del fil på siden Lynstart. Find præsentationsfilen du vil dele, og klik derefter på Åbn. Brug sidekontrolelementerne øverst i mødevinduet til at bladre gennem dias. Hvis du deler en præsentation oprettet i PowerPoint 2013 eller senere, vil sidekontrolelementerne ikke bladre gennem overgange og animeringer.

 

Hvis du har tilføjet noter til en delt PowerPoint-præsentation oprettet i PowerPoint 2010 eller tidligere, vil de være tilgængelige for præsentationsværten i PPT Notes-panelet.

Brug Del applikation, når du deler præsentationer oprettet med PowerPoint 2013 eller senere, for at opnå de bedste resultater.

 

Hvor kan jeg få en liste over globale opkaldsnumre?

Når du deltager i begivenhedens lydkonference, vælg Jeg ringer op fra rullegardinmenuen Brug telefon. Klik derefter på Alle globale opkaldsnumre. Eller fra skærmen Begivenhedsoplysninger, klik på Vis alle globale opkaldsnumre.

 

Hvordan optager jeg min begivenhed? 

Efter en begivenhed starter, klik på knappen Optag på siden Lynstart, eller vælg Begivenhed > Start optagelse fra menubjælken.

 

Kan jeg slukke tonen, der meddeler mig, at nogen har tilsluttet sig min begivenhed?

Ja. På siden Planlæg en begivenhed, rul til sektionen Lydkonferenceindstillinger, og vælg derefter Ingen tone fra rullegardinmenuen Ankomst- og afgangstone.

 

Som en begivenhedsvært, kan jeg bestemme hvis videofeed der vises?  Ja. Klik på et navn i videovinduet for at få vist dialogboksen Paneldeltager videoindstillinger og derefter klikke på fanen Lås stor video. Vælg den aktive taler, eller vælg en specifik paneldeltager og vælg derefter fra listen. Klik på OK eller Anvend.

Attachments

    Outcomes