Afhold en øvesession

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Foretag en øvesessionsoversigt

 

Øvesessioner lader værten, præsentationsværten og andre paneldeltagere øve en begivenhed, inden de starter den. De minder på en måde om en generalprøve, eftersom et begivenhedsproduktionsteam kan udføre alle begivenhedsfunktioner i en øvesession uden at blive set af begivenhedens mødedeltagere.

  

Hvis en telefonkonference er blevet startet i den primære begivenhed, når værten starter en øvesession, tilgår produktionsteamet automatisk en underkonference, væk fra den primære telefonkonference. Samtaler i underkonferencen er private. Derfor kan mødedeltagere uden for øvesessionen ikke høre øvelsen.

  

Bemærk


 
 •  

  Kun værten kan starte og slutte en øvesession. Hvis en vært udpeger en paneldeltager eller præsentationsvært som en mødedeltager under en øvesession, bliver personen fjernet fra øvesessionen. Når værten starter en øvesession, kan mødedeltagere, som deltog i begivenheden, ikke se nogen aktiviteter i øvesessionen.

    

 •  

  Når værten starter en øvesession, kan produktionsteamet ikke tilgå de præsentationer eller dokumenter, som præsentationsværten åbnede, inden øvesessionen startede. For at bruge de samme præsentationer eller dokumenter i øvesessionen skal præsentationsværten åbne dem igen under øvesessionen.

    

  
  

Inden du slutter en øvesession, skal du lukke alle delte dokumenter, præsentationer, whiteboards, webindhold og meningsmålinger, som du ikke vil dele med mødedeltagerene. Hvis du ikke lukker dem, kan mødedeltagerne se dem, når du slutter øvesessionen.

  

Start en øvesession

 

Sørg for følgende, før værten starter en øvesession:

  
 •  

  Alle paneldeltagere har tilsluttet sig begivenheden.

    

 •  

  Værten, præsentationsværten og paneldeltagerne har deres præsentationsmateriale klar til at dele i øvesessionen.

    

 •  

  Start øvesessionen tidligt nok før begivenheden, så du kan afslutte den, før start af din begivenhed er planlagt.

    

  
    
1    (Valgfrit) Åbn præsentationen, du forberedte til mødedeltagernes gennemgang, mens produktionsteamet er i en øvesession. Indstil præsentationen til automatisk at bladre sider frem.
2    I begivenhedsvinduet vælger du Begivenhed > Start øvesession.   

Øvesessionen starter. Værten, præsentationsværten og paneldeltagerne tilsluttes automatisk øvesessionen. Begivenhedens mødedeltagere kan se enhver præsentation, som værten eller præsentationsværten åbnede før øvesessionens start; de kan også se en meddelelse i begivenhedsvinduet, om at produktionsteamet i øjeblikket er i en øvesession.

  
3    Øv begivenheden, såsom åbningspræsentationer eller forberedelse af et meningsmålingsspørgeskema, som produktionsteamet vil bruge under den faktiske begivenhed.
 

Attachments

  Outcomes