Event Center FAQs

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

Waar kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord opvragen?     

Als u uw gebruikersnaam niet meer weet, probeert u een van de volgende handelingen uit:

  • Uw volledige e-mailadres
  • Het eerste deel van uw e-mailadres vóór het domein (name@mycompany.com)
  • Als uw organisatie gebruikmaakt van Single Sign-On, zullen uw gebruikersnaam hetzelfde als je inlog netwerk.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de optie wachtwoord vergeten? link en volg de aanwijzingen op het scherm. U ontvangt een e-mail waaruit u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

WebEx Technischeondersteuning kan niet uw wachtwoord opnieuw instellen. Bent u niet in staat om in te loggen na het volgen van de bovenstaande stappen, neem dan contact op met uw sitebeheerder WebEx. U moet zitten kundig voor uw sitebeheerder via computerondersteuning van uw organisatie of het departement bereiken. Contact informatie voor uw sitebeheerder WebEx kan ook opgenomen worden in de e-mail met feedbackherinnering is wachtwoord.

 

Hoe kan ik deelnemen aan een evenement van een PC of Mac?    

U kunt deelnemen aan een evenement in een van de volgende manieren:

Open de uitnodiging of registratie e-mail en klik op de link. Voer uw naam, e-mailadres en het wachtwoord van het evenement, klik op Join Now.

 

Ga naar de WebEx-site en klik vervolgens Live sessies. Klik op de naam van de sessie die u wilt sluiten en voer uw naam, e-mailadres en het wachtwoord van de gebeurtenis, en Join nu.

 

Toetreden tot een niet-beursgenoteerde gebeurtenis, niet-beursgenoteerde sessies, voer het sessienummer, klik op Join nu.

 

Hoe ik de plannen van een evenement?

Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u op Host een gebeurtenis uit te breiden van het menu, en klik vervolgens schema een gebeurtenis. Geef een gebeurtenistype, een wachtwoord, van het evenement datum en tijd, evenals alle andere informatie die u en de deelnemers voor het evenement moeten zal op de planning een evenementpagina. Klik op Deze gebeurtenis plannen.

 

Ik heb mijn evenement gepland voor 1 uur. Zal het eindigen automatisch wanneer het uur is?

Nr. De gebeurtenis wordt voortgezet totdat u sluit deze af. Deelnemers kunnen echter de vergadering te allen tijde verlaten.

 

Kan ik plannen en starten van een gebeurtenis vanuit Outlook?

Ja. U kunt Outlook plannen van evenementen, genodigden uitnodigen en gebeurtenissen te starten. Deelnemers die u uitnodigt kunnen deelnemen aan uw sessie uit hun Outlook-agenda's.

Om begonnen te worden, download en installeer WebEx Productivity Tools van de ondersteuning, downloadpagina op uw site WebEx. Zie voor gedetailleerde instructies, productiviteitstools: WebEx integreren in Outlook (WBS29.13, WBS29.30).

 

U moet beheerdersrechten voor WebEx Productivity Tools installeert op een Windows-computer.

 

Zodra productiviteitstools zijn geïnstalleerd, klikt u op de vergadering van de plannen in het Outlook-lint, dan klik op WebEx-Meeting toevoegen en selecteer een Event Center optie uit de vergadering sjabloon veld.

 

Kan ik een terugkerende gebeurtenis plannen?

Nr. Omdat gebeurtenissen in het algemeen registratie vereisen, is elke gebeurtenis individueel gepland.

 

Als u plannen van meerdere gebeurtenissen met dezelfde instellingen wilt, een sjabloon maakt, en vervolgens gebruiken bij het plannen.

 

Kan ik een alternatieve gastheer voor een gebeurtenis opgeven?

Ja, als ze een account op dezelfde site hebben. Om dit te doen, wanneer u een gebeurtenis plant, ga naar de sectie presentatoren & panelleden, en klik op maken uitnodiging. Vervolgens, importeren, of een contactpersoon maken, selecteer toevoegen als alternatieve gastheer.

 

Hoe start ik een geplande gebeurtenis?    

Tenzij u opgeeft dat de genodigden voordat de host toetreden kunnen wanneer u een gebeurtenis gepland, moet u deze starten voordat de genodigden kunnen toetreden. Om te beginnen een gebeurtenis van uw Event Center-website nadat u bent ingelogd, klikt u op mijn WebEx > mijn vergaderingen. Vind het evenement, en klik vervolgens op starten. U kunt een gebeurtenis ook starten door te klikken op de link in de e-mail bevestiging.

 

Is er een limiet aan het aantal mensen die ik in mijn geval hebben kan?

Afhankelijk van het type voor uw Event Center service dat uw organisatie heeft gekocht, tot 3000 deelnemers kunt deelnemen aan een sessie WebEx Event Center. Tot 500 bellers kunnen deelnemen aan de teleconferentie als u WebEx Audio. Als u verwacht dat meer dan 500 mensen toetreden tot het audiogedeelte van het evenement, overweeg dan een van deze opties:

  • Selecteer de optie Audio Broadcast, waarmee deelnemers om te luisteren naar de gebeurtenis.
  • Neem contact op met een andere provider van de teleconferentie.

 

De deelnemer totaal omvat de gastheer, presentator, panelleden en polling coördinator.

 

Hoe kan ik een toepassing, een bestand, mijn bureaublad of video delen tijdens een evenement?    

Nadat u uw evenement hebt gestart, klikt u op de knop aan de onderkant van het delen panel op het tabblad Quick Start. Selecteer wat u wilt delen met genodigden, zoals een whiteboard of bestand.  Zodra u iets deelt, zal deelnemers wat u ziet. U kunt ook delen in de menubalk van de gebeurtenis.

 

Hoe kan ik een presentatie delen tijdens mijn evenement?

Selecteer delen > bestand vanuit de menubalk of klik op gedeeld bestand op de pagina Quick Start. Zoek het presentatiebestand dat u wilt delen en klik op openen. Gebruik de pagina besturingselementen aan de bovenkant van het venster vergadering door dia's. Als u een presentatie die is gemaakt met PowerPoint 2013 of later deelt, zal de pagina besturingselementen niet vooraf door middel van overgangen en animaties.

 

Als u notities hebt toegevoegd aan een gedeelde Powerpointpresentatie gemaakt met PowerPoint 2010 of lager, zullen ze beschikbaar naar de presentator in het deelvenster Notities PPT.

Voor de beste resultaten bij het delen van presentaties die zijn gemaakt met PowerPoint 2013 of hoger aandeel toepassing te gebruiken.

 

Waar kan ik een lijst van global call-in numbers krijgen?

Wanneer u lid wordt van het evenement audio conferentie, selecteer die ik noem van de telefoon gebruik drop-down. Klik vervolgens op alle wereldwijde call-in getallen. Of van het evenement Info-scherm, klik tonen alle globale call-in getallen.

 

Hoe neem ik mijn evenement? 

Nadat een gebeurtenis is gestart, klikt u op de opnameknop op de pagina Quick Start of selecteer gebeurtenis > opname starten vanuit de menubalk.

 

Kan ik uitschakelen van de pieptoon gemeld dat iemand zich heeft aangesloten bij mijn evenement?

Ja. Op het schema een evenementpagina, ga naar de sectie instellingen van de Conferentie van de Audio dan No Toon selecteren in de post & Toon vervolgkeuzelijst sluiten.

 

Als een gastheer van de gebeurtenis, kan ik bepalen waarvan videovoer wordt weergegeven?  Ja. Een naam in het venster van de video weer te geven in het dialoogvenster panellid Video-opties, klik op het tabblad vergrendelen grote Video. Selecteer de actieve spreker, of selecteer een specifieke panellid en kies vervolgens in de lijst. Selecteer OK of Toepassen.

Attachments

    Outcomes