Een gebeurtenis plannen, bewerken, annuleren of starten

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Apr 5, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Een gebeurtenis plannen, bewerken, annuleren of starten

 

Als u een gebeurtenis wilt plannen, starten, bewerken of annuleren, moet u een hostaccount op uw Event Center-website hebben gemaakt.

  

Een gebeurtenis plannen

Het is aan te raden gedeelten van de pagina Een gebeurtenis plannen te voltooien voordat u uw gebeurtenis plant. Raadpleeg Een gebeurtenis plannen voor meer informatie.

        
1    Meld u aan bij uw Event Center-website.
2    Klik in de navigatiebalk achtereenvolgens op Een gebeurtenis hosten en Een gebeurtenis plannen.
3    Voltooi uw planningsinformatie met aandacht voor het volgende:
Gedeelte Basisinformatie
 • Gebeurtenissen 'In lijst' worden op uw Event Center-website weergegeven en zijn zichtbaar voor iedereen. Alleen uitgenodigden kunnen de gegevens van een gebeurtenis 'Niet in lijst' bekijken.

   

 • Dankzij registratie krijgt u informatie over de personen die aan uw gebeurtenis willen deelnemen.

   

 • Dankzij een programma kunt u verwante gebeurtenissen voor een bepaald project, product of publiek groeperen.

   

 • U kunt altijd rapporten uitvoeren vanuit Mijn WebEx om informatie over uw gebeurtenissen te bekijken, zelfs als u ervoor kiest de gebeurtenissen te verwijderen als deze zijn voltooid.

   

 • Zorg er bij het invoeren van een gebeurteniswachtwoord voor dat dit geen spaties of dubbele aanhalingstekens (“”) bevat.

   

 • (Alleen WBS31 en nieuwer) Als de e-commercefunctie is ingeschakeld, kunt u betaling vereisen voor een gebeurtenis door een bedrag te typen in het vak Gebeurteniskosten.

   

 • (Alleen WBS31 en nieuwer) Zorg dat u promotiecodes naar deelnemers verzendt als de promotiecodefunctie is ingeschakeld en u korting geeft op de gebeurteniskosten.

   

 • Traceercodes kunnen optioneel of vereist zijn, afhankelijk van hoe uw sitebeheerder deze instelt.

   

Tip      

Als uw sitebeheerder ook heeft gespecificeerd dat dezelfde opties voor traceercodes worden weergegeven in uw gebruikersprofiel, kunt u uw gebruikersprofiel bewerken en de traceercodes daarin specificeren. De codes worden in dat geval automatisch weergegeven op de pagina Een gebeurtenis plannen.

Gedeelte Datum en tijd
 • Selecteer Tijdzones gebeurtenis plannen om een geschikte tijd voor uw deelnemers in verschillende tijdzones te plannen.

   

 • De geschatte duur is alleen voor planningsdoeleinden. Een gebeurtenis wordt niet automatisch beëindigd na de opgegeven duur.

   

Gedeelte Gebeurtenisbeschrijving en -opties
 • Automatische UCF-afspeelopties: wij raden aan van tevoren gebeurtenismateriaal te uploaden om de laadtijd tijdens een gebeurtenis te beperken. Voordat u gebeurtenismateriaal kunt toevoegen, moet u dit eerst uploaden naar uw persoonlijke mappen in het gedeelte Mijn WebEx van uw Event Center-website.

   

 • U kunt een gebeurtenisbeschrijving opmaken met HTML-code (Hypertext Markup Language). Als u een Web Page Authoring-programma gebruikt, maakt u een opgemaakte gebeurtenisbeschrijving met het programma en kopieert u vervolgens de HTML-code in het vak Beschrijving.

   

 • Een doel-URL verwijst naar een website die wordt weergegeven als de gebeurtenis is beëindigd.

   

 • Selecteer voor gebeurtenissen met veel deelnemers bij Wie kan de deelnemerslijst bekijken Alleen de host, presentator en panelleden om de prestaties te verbeteren.

   

 • De videofunctie is alleen beschikbaar als deze is ingeschakeld door uw sitebeheerder.

   

Gedeelte Deelnemers en Registratie
 • Als u vereist dat deelnemers zich aanmelden met verificatie via eenmalige aanmelding voordat zij aan een gebeurtenis kunnen deelnemen en u de gebeurtenis beperkt tot uitgenodigde deelnemers, zijn er geen registratieopties beschikbaar.

   

 • Als u Ja selecteert voor Registratie-id vereist, ontvangt elke deelnemer een unieke registratie-id nadat u het registratieverzoek hebt goedgekeurd. Deze optie biedt meer beveiliging voor uw gebeurtenis.

   

 • Als u goedkeuring voor registratieverzoeken vereist, kunt u goedkeuringsregels instellen om geregistreerden automatisch goed of af te keuren.

   

Gedeelte E-mailberichten
 • Als u een iCalendar-bijlage bijvoegt, kunnen uitgenodigde deelnemers de geplande gebeurtenis toevoegen aan hun agendaprogramma's, zoals Microsoft Outlook.

   

4    (Optioneel) Als u vergelijkbare informatie opnieuw wilt gebruiken, selecteert u Opslaan als sjabloon.
5    Als u al uw gebeurtenisgegevens hebt opgegeven, selecteert u Deze gebeurtenis plannen.
6    Selecteer op de pagina Gebeurtenis-e-mails verzenden de ontvangers van de e-mailberichten met de uitnodiging en selecteer Nu verzenden.

Als u Later verzenden selecteert, wordt de pagina Gebeurtenisinformatie weergegeven, waarop u later e-mailberichten met gebeurtenisupdates kunt verzenden.

7    Selecteer OK en Doorgaan in de berichten die op uw scherm verschijnen. De pagina Gebeurtenisinformatie wordt geopend. U ontvangt zelf ook een bevestigingsbericht met meer informatie over de geplande gebeurtenis.

Een gebeurtenis starten, bewerken of annuleren

             

Taak

Actie

Een gebeurtenis starten.

Opmerking      

Tenzij u aangeeft dat de deelnemers eerder dan de host kunnen deelnemen, moet u een gebeurtenis eerst starten voordat de deelnemers eraan kunnen deelnemen.

 1. Meld u aan bij uw Event Center-website.

   

 2. Selecteer Mijn WebEx > Mijn vergaderingen.

   

 3. Zoek uw gebeurtenis en selecteer Starten.

   

Een gebeurtenis bewerken.

 1. Meld u aan bij uw Event Center-website.

   

 2. Selecteer Mijn WebEx > Mijn vergaderingen.

   

 3. Zoek uw gebeurtenis en selecteer Gebeurtenis bewerken.

   

Een gebeurtenis annuleren.

 1. Meld u aan bij uw Event Center-website.

   

 2. Selecteer Mijn WebEx > Mijn vergaderingen.

   

 3. Schakel het selectievakje naast de gebeurtenis die u wilt annuleren in, selecteer Verwijderen en bevestig de bewerking.

   

 4. Selecteer opties voor e-mailmeldingen.

   

 

Attachments

  Outcomes