Spor dine mødedeltagere

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 15, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode
 

Oversigt over Spor dine mødedeltagere

 

Mål effektiviteten af din marketingindsats ifm. din begivenhed ved at spore, fra hvilke kilder mødedeltagere deltager i eller tilmelder sig til dine begivenheder.

  

Eksempel: Du kan bruge forhandlere til at promovere dine begivenheder. Du kan tildele et kilde-id til hver forhandler, som vil sende en e-mailmeddelelse med en invitation eller optager til dig. Event Center henter kilde-id'et, når en mødedeltager vælger linket med URL-adressen i e-mailmeddelelser til begivenheden, programmet eller optagelsen fra en bestemt forhandler.

  

Så kan du eller din webstedsadministrator generere en fremmøde-, tilmeldings- eller optagelsesrapport, der viser hver mødedeltagers kilde-id. Du kan sammenligne og analysere, hvilke marketingsmetoder er mere effektive end andre.

  

Der er to måder til at føje et kilde-id til en URL-adresse for en begivenhed, et program eller en optagelse:

  
 •  

  Manuel tilføjelse af et kilde-id ved at føje &SourceId= til begivenhedens URL-adresse og offentliggøre denne nye URL-adresse i dine e-mailmeddelelser.

    

 •  

  Tilknytte et kilde-id til en forhandlers e-mailadresse, hvis du bruger forhandlere til at videresende dine e-mailmeddelelser til potentielle mødedeltagere.

    

   

    

  

Vedhæft manuelt en kilde-id til din URL-adresse

   
1    Få mødedeltager-URL-adressen.
2    Tilføj &SourceId=xxx for enden af URL-adressen, og offentliggør den så i din e-mailmeddelelse.   

Du kan angive op til 512 tegn som enten bogstaver eller tal som et kilde-id.

  

Eksempel: En begivenheds URL-adresse med et kilde-id kan være https://[eventURL]&SourceId=CompanyWebsite eller https://[eventURL]&SourceId=anynumber

  

Få URL-adresser for din begivenhed, dit program eller din optagelse

Gør ét af følgende:
 •  

  For at få en begivenheds-URL-adresse går du til Mit WebEx > Mine møder, og vælger så navnet på begivenheden for at se siden Oplysninger om begivenhed.

    

  Brug begivenhedsadressen for mødedeltagere for at associere kilde-id'er.

    
 •  

  For at få en program-URL-adresse skal du udvide Administrer programmer på venstre navigationsbjælke på dit Event Center-websted, og vælg så Liste over programmer. Vælg navnet på programmet for at se program-URL-adressen.

    
 •  

  For at få en optagelses-URL-adresse skal du udvide Vær vært for en begivenhed på venstre navigationsbjælke på dit Event Center-websted, og vælg så Mine begivenhedsoptagelser. Vælg navnet på optagelsen for at se linket til afspilning/download.

    

Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for en begivenhed

      
1    Gå til Mit WebEx > Mine møder.
2    Vælg begivenhedens navn, og vælg så Send e-mails.   
Tip        

Hvis du lige har afsluttet en begivenhed, vises delen Send e-mails om begivenheden med det samme.

  
  
3    Vælg Forhandlere.
4    Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
5    Vælg Send nu.   

Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter en begivenheds URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra forhandlerens e-mailmeddelelse, henter Event Center kilde-id'et for mødedeltageren.

  

Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for et program

      
1    På den venstre navigationsbjælke på dit Event Center-websted skal du vælge Administrer programmer > Liste over programmer.
2    Vælg navnet på programmet.
3    Vælg Send til forhandler på programsiden.
4    Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
5    Vælg Send.   

Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter programmets URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra forhandlerens e-mailmeddelelse, henter Event Center kilde-id'et for mødedeltageren.

  

Tilknyt kilde-id'er til forhandlere for en begivenhedsoptagelse

      
1    På den venstre navigationsbjælke på dit Event Center-websted skal du vælge Vær vært for en begivenhed > Mine begivenhedsoptagelser.
2    Vælg navnet på optagelsen.
3    Vælg Send til forhandler på siden Optagelsesoplysninger.
4    Indtast op til tre forhandleres e-mailadresser og kilde-id'er.
5    Vælg Send.   

Forhandlerne modtager en e-mailmeddelelse med invitation, som de kan videresende til potentielle mødedeltagere. E-mailmeddelelsen omfatter optagelsens URL-adresse med det kilde-id, som du tilknyttede til en bestemt forhandler. Hvis en mødedeltager vælger linket fra forhandlerens e-mailmeddelelse, henter Event Center kilde-id'et for mødedeltageren.

  
 

Attachments

  Outcomes