Uw WebEx-voorkeuren bewerken

Document created by Cisco Localization Team on Jun 21, 2016
Version 1Show Document
 • View in full screen mode
  

U kunt de volgende voorkeuren voor uw WebEx-account instellen.


     
Stap 1    Ga naar Mijn WebEx > Voorkeuren.
Stap 2    Klik op Alles uitvouwen om alle gedeelten uit te vouwen of klik op een afzonderlijk gedeelte om dat gedeelte uit te vouwen.
Stap 3    Geef in elk gedeelte uw voorkeuren op:
 • Algemeen: Stel de tijdzone, taal en landinstelling in die op de webpagina's van uw WebEx-site moeten worden gebruikt. U kunt ook de standaardpagina voor elk tabblad instellen.

   
 • " Kennismaken met nu" Instellingen: Stel de standaardopties in voor directe vergaderingen die u via Nu vergaderen start. U kunt het standaardvergadertype, de vergaderingssjabloon, het wachtwoord en de opties voor de audioverbinding instellen. Afhankelijk van uw site-instellingen kunt u ook aangeven of uw directe vergaderingen wel of niet in uw persoonlijke ruimte plaatsvinden.

   
 • Audio: Voer gegevens voor uw telefoonnummer en persoonlijke conferenties in.

   

  Voer onder Mijn telefoonnummers uw telefoonnummers in en selecteer daarna aanvullende opties:

   

  Inbelverificatie: Als deze optie is ingeschakeld voor uw site, kunt u hiermee inbellen bij een vergadering zonder dat u uw vergaderingnummer hoeft in te voeren. Als u deze optie inschakelt voor een telefoonnummer in uw voorkeuren, wordt uw account toegewezen aan dat telefoonnummer. Deze functie is alleen beschikbaar voor vergaderingen met audio waarvoor CLI (caller line identification) of ANI (automatic number identification) is ingeschakeld.

   

  Bel mij: Als uw WebEx-site de service Bel mij ondersteunt, kunt u met deze optie worden gebeld vanuit een vergadering om u met de audio te verbinden. U kunt deze optie inschakelen voor een telefoonnummer in uw voorkeuren.

   

  Audiopincode: Uw audiopincode helpt te voorkomen dat anderen uw telefoonnummer gebruiken om aan een vergadering deel te nemen. U kunt worden gevraagd uw audiopincode in te voeren als u inbelt bij een vergadering. Volgens de instellingen van uw WebEx-site moet u mogelijk een audiopincode opgeven, vooral als u gebruikmaakt van de optie Inbelverificatie.

   

  Klik onder Persoonlijke conferentie op Account genereren om maximaal drie persoonlijke conferentieaccounts in te stellen.

  Persoonlijke conferentieaccounts bevatten een hosttoegangscode die u kunt gebruiken om het audiogedeelte van een persoonlijke conferentie te starten. Deze bevatten ook een toegangscode voor deelnemers zodat anderen kunnen deelnemen.

  U kunt een van uw persoonlijke conferentieaccounts selecteren als u een persoonlijke conferentie plant. U kunt een van deze accounts ook gebruiken om vanaf elke gewenste telefoon een directe persoonlijke conferentie te starten, zonder dat u de conferentie eerst hoeft te plannen.

   

  U kunt een persoonlijke conferentieaccount op ieder moment verwijderen.

 • Videosystemen: Voeg de videoadressen voor uw videoconferentiesystemen toe die u bij WebEx wilt gebruiken. Als de functie voor uw site is ingeschakeld, kunt u worden gebeld vanuit de vergadering op uw videosysteem om u met de audio en video te verbinden.

 • Mijn persoonlijke ruimte: Geef een unieke naam en een unieke URL op en kopieer de URL om deze met anderen te delen. Afhankelijk van uw site-instellingen kunt u ook een andere URL voor uw persoonlijke ruimte opgeven. U kunt opties instellen om de ruimte 5, 10, 15 of 20 minuten na uw binnenkomst automatisch te vergrendelen en om een melding te ontvangen wanneer iemand de lobby van uw persoonlijke ruimte betreedt terwijl u niet in uw persoonlijke ruimte bent.

   
 • Planningssjablonen: beheer plansjablonen waarmee u snel vergaderingen kunt plannen.

   
 • Planningsopties: stel opties in voor het verwijderen van afgeronde vergaderingen, het standaardvergadertype, de pagina Snel starten en het planningsrecht.

   
 • Support Center: stel de volgorde van tabbladen in die op het Ondersteuningsdashboard verschijnen.

   
Stap 4    Selecteer Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.

 


Attachments

  Outcomes