Inhoud vanaf een laptop delen in uw ruimteapparaat

Document created by Cisco Localization Team on Jul 28, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jul 3, 2017
Version 5223Show Document
 • View in full screen mode

U kunt uw Cisco Spark-ruimteapparaat gebruiken om uw laptopscherm te delen met deelnemers op afstand als u in een oproep bent. U kunt het ruimteapparaat gebruiken om presentaties ter plaatse te delen in uw conferentieruimte als u niet in een oproep bent. U kunt draadloos delen wanneer uw Cisco Spark-app is gekoppeld aan het ruimteapparaat. Zowel de Windows- als de Mac-apps kunnen verbinding maken met uw ruimteapparaat wanneer u zich in dezelfde ruimte bevindt. Ook kunt u uw laptop verbinden met het ruimteapparaat met een HDMI- of VGA-kabel.

Uw app verbindt automatisch of via proximity. Wanneer u bent gekoppeld, verschijnt het ruimteapparaat automatisch boven uw lijst met ruimten in de bureaublad-app. Zie het artikel De Cisco Spark-app maakt automatisch verbinding met ruimteapparaten voor meer informatie over koppelen.

U kunt Cisco Proximity niet gebruiken om inhoud te delen op door Cisco Spark geregistreerde ruimteapparaten.

Draadloos delen

 1. Klik op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek van de app wanneer uw bureaublad-app is gekoppeld aan een ruimteapparaat.

 2. Selecteer het apparaat waarnaar u wilt delen.

 3. Begin met delen door op het pictogram Delen te klikken. Wanneer het delen begint, ziet u een melding op het scherm van het ruimteapparaat. Als het pictogram voor delen grijs is, is delen niet beschikbaar.

 4. Klik op de knop Delen beëindigen bovenaan het scherm van uw laptop.

Delen met een kabel

 1. Zorg ervoor dat uw laptop of een ander presentatiemiddel is ingeschakeld en is verbonden met de HDMI- of VGA-poort van het ruimteapparaat.

 2. Navigeer op het startscherm naar de knop Delen en selecteer deze.

 3. Navigeer naar de bron die u wilt delen. U ziet een voorbeeld van de inhoud, maar u deelt deze nog niet.

 4. Druk op OK om te beginnen met delen.

 5. Minimaliseer of maximaliseer de gedeelde afbeelding door de knop Minimaliseren/maximaliseren te selecteren op het scherm.

 6. Selecteer Delen stoppen om te stoppen met delen.
Attachments

  Outcomes