Bruikbaarheidsberichten voor ruimteapparaten

Document created by Cisco Localization Team on Jul 28, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 7, 2017
Version 5326Show Document
  • View in full screen mode

U vindt berichten over bruikbaarheid op de pagina Systeeminformatie. Gebruik de afstandsbediening om vanaf het startscherm naar het tandwielpictogram te navigeren en selecteer Systeeminformatie. Als het ruimteapparaat een probleem heeft gedetecteerd, verschijnt hier een bericht.

  • Netwerkpoorten geblokkeerd: Dit kan van invloed zijn op de gesprekskwaliteit. Dit probleem wordt mogelijk veroorzaakt door een firewall die media blokkeert op UDP-poort 33434.

  • Hoge temperatuur: De systeemtemperatuur is te hoog. Dit kan van invloed zijn op de systeemprestaties. Probeer de ruimtetemperatuur omlaag te brengen en blokkeer zonlicht dat rechtstreeks op het systeem valt.

  • Hoofdscherm niet gedetecteerd: Controleer of het hoofdscherm is ingeschakeld en of het verbonden is met de juiste beeldschermuitgang van het videosysteem. Bekijk het artikel over beeldschermen voor tips over hoe u dit probleem kunt oplossen. Lees meer over dit probleem in het artikel Geen beeld op een scherm dat is aangesloten op een.

  • Automatische updates uitgeschakeld: De systeemsoftware wordt niet automatisch bijgewerkt.
Attachments

    Outcomes