egenvisning i romsystemer

Document created by Cisco Localization Team on Jul 28, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 7, 2017
Version 6821Show Document
  • View in full screen mode

Egenvisningen din viser hva andre ser fra romenheten din. Du kan bruke den for å bekrefte at de ser det du ønsker de skal se. Egenvisningen din vises som «PiP» (bilde-i-bilde) og den kan flyttes på skjermen til seks forhåndsdefinerte plasseringer.

Fra tid til annen kan det hende du ønsker å ha egenvisningen din aktivert under møtet. På denne måten kan du sikre at du blir sett på skjermen.

Det kan forekomme at den nåværende posisjonen til egenvisningen blokkerer viktige deler av bildet på skjermen din. Du kan derfor ønske å flytte den til et annet sted på skjermen din. Dette kan gjøres fra berøringsskjermen eller med en fjernkontroll, avhengig av romenheten din.

På en berøringsskjerm

Når du har aktivert egenvisning fra kamerainnstillingene, vises en meny hvor du kan velge mellom seks forhåndsdefinerte steder. Dra og slipp din egenvisning PiP eller indikator til stedet du vil at egenvisningen skal vises.

Med fjernkontroll

Når du har aktivert egenvisning fra kamerainnstillingene ved å velge pin-ikonet, vil et layout-ikon vises på hjemskjermen din. Ved å velge layout-ikonet, får du tilgang til en meny der du kan velge mellom seks forhåndsdefinerte steder. Disse indikerer hvor på skjermen egenvisningen din vises. Styr til en av dem og klikk på OK.

For å lære mer om kamerainnstillinger for romsystemet kan du se disse artiklene:
Attachments

    Outcomes