Zelfweergave in ruimteapparaten

Document created by Cisco Localization Team on Jul 28, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 7, 2017
Version 6820Show Document
  • View in full screen mode

Uw zelfweergave laat zien wat anderen zien van uw ruimteapparaat. Hiermee zorgt u ervoor dat ze zien wat u wilt dat ze zien. Uw zelfweergave wordt weergegeven als een BiB (beeld-in-beeld) en kan naar zes vooraf bepaalde plekken op het scherm worden verplaatst.

Het is verstandig af en toe uw zelfweergave te activeren tijdens de vergadering. Zo zorgt u ervoor dat u in beeld blijft.

Het kan gebeuren dat de huidige positie van de zelfweergave belangrijke delen van het beeld op uw scherm blokkeert. Zodoende kunt u deze verplaatsen naar een andere plek op uw scherm. Afhankelijk van uw ruimteapparaat kunt u dit doen met uw touchscreen of met een afstandsbediening.

Op een touchscreen

Als u zelfweergave via de camera-instellingen hebt geactiveerd, verschijnt er een menu waarop u kunt kiezen uit zes vooraf bepaalde plekken. Sleep uw zelfweergave BiB of indicator naar de plek waar u wilt dat uw zelfweergave wordt getoond en laat dan los.

Met een afstandsbediening

Als u de zelfweergave via de camera-instellingen hebt geactiveerd door het speldpictogram te selecteren, verschijnt er een lay-outpictogram op uw startscherm. Als u het lay-outpictogram selecteert, wordt er een menu geopend waarop u kunt kiezen uit zes vooraf bepaalde plekken. Deze geven aan waar op het scherm uw zelfweergave wordt getoond. Navigeer naar een van deze plekken en klik op OK.

Lees deze artikelen voor meer informatie over de camera-instellingen van ruimtesystemen:
Attachments

    Outcomes