Sådan kommer du i gang med en Cisco Spark-lokaleenhed

Document created by Cisco Localization Team on Aug 2, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 8, 2017
Version 3Show Document
 • View in full screen mode

Efter du har monteret din Cisco Spark-lokaleenhed i henhold til installationsvejledningerne, er du klar til at begynde at bruge den.

Kunne du ikke finde installationsvejledningen i kassen? Du kan finde den her: Installér og opsæt

Første opsætning

Når du har installeret Cisco Spark-lokaleenheden, skal du blot følge vejledningerne på skærmen. Det eneste, du har brug for til den indledende opsætning, er en aktiveringskode for at aktivere opkaldsegenskaberne. Du kan få aktiveringskoden fra din lokale administrator.

Assistenten til opsætning gennemgår følgende trin:

 • Fast kameraindstilling: Indstil kameraets standardposition for fremtidige opkald.

 • Lydopsætning: Indstil standardlydstyrke for ringetoner og opkald.

 • Skærmopsætning: Juster skærm- og systemindstillinger for korrekt gengivelse af video og grafik for at kompensere for overscanning. Kun for SX-serier.

 • Serviceaktivering: Vælg Cisco Spark, og udfyld din aktiveringskode.

 • Tidszone: Vælg din lokale tidszone.

Du kan fornye disse indstillinger i menuen Indstillinger i din lokaleenhed. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Indstillinger.

Hvis du oplever problemer med den første opsætning, kan du læse denne artikel for råd til fejlfinding: Jeg kan ikke aktivere en lokaleenhed på Cisco Spark. For at aktivere din lokaleenhed på Cisco Spark skal den køre med softwareversionen CE8.2.0 eller senere. SX10N kan aktiveres, når der køres CE8.1.0 eller senere.

Foretag dit første opkald

Du kan bruge mobilenheden, touch-controlleren eller fjernbetjeningen til at foretage opkald på din Cisco Spark-lokaleenhed. SX10 og SX20 leveres med en fjernbetjening, og Room Kit samt SX80 og MX serie lokaleenheder med Touch 10 fjernbetjening. DX70 og DX80 betjenes fra deres integrerede touchskærm.

Kameraindstillinger

Før du ringer op, kan det være en god ide at kontrollere din selvvisning for at se, hvordan du ser ud. Naviger til kameraikonet på startskærmen, og indstil kamerapositionen som nødvendigt.

På Room Kit er kameraet fast, og kameraet sporer automatisk højttaleren. Kameraet finder den bedste visning af lokalet, baseret på antallet af deltagere. Du kan vippe kameraet manuelt for at justere det til det korrekte udgangspunkt.

For yderligere detaljer, se artiklerne for kameraindstillinger for fjernbetjening og touch-controller.

Cisco Spark App tilslutter automatisk til lokaleenheder

Når du er i et lokale med en Cisco Spark-lokaleenhed, parres din Cisco Spark-app automatisk med den. Når forbindelsen er oprettet, kan du bruge appen til at foretage opkald på lokaleenheden. Når du slukker for appen eller forlader lokalet, annulleres pardannelsen for din app fra lokaleenheden. Annullering af pardannelse kan tage op til to minutter, og i løbet af denne tid kan du fortsat se din avatar på lokaleenhedens skærm.

Du kan se om, at din mobilapp er parret med en lokaleenhed, på to måder:

 • Lokaleenheden vises i toppen af listen over rum.

 • Du kan se din Cisco Spark-appavatar på lokaleenhedens skærm.

Din mobilenhed påviser lokaleenheder ved at lytte efter et ultralydssignal.

Appen og tilslutning til en lokaleenhed fungerer både med Windows og Mac samt de fleste Android- og iOS-enheder.

Bemærk:

 • På en mobilenhed skal du aktivere Ultralyd proximity på din app. Du kan finde den under Indstillinger.

 • Tillad optagelse på din mobilenhed.

 • For at tilslutningen kan fungere, må du kun have en lokaleenhed, som bruger ultralyd i et lokale.

Relaterede artikler:

For yderligere oplysninger om opkald på lokaleenheden med appen, se artiklen Foretag opkald på en lokaleenhed med Cisco Spark App.

For yderligere oplysninger om appen, se artiklen Sådan kommer du i gang med Cisco Spark App.

Ring op ved brug af appen

Når Cisco Spark-appen er parret med din lokaleenhed, kan du bruge den til at starte og modtage opkald. Start et opkald ved at trykke på ikonet Videoopkald i et rum eller ved at bruge menuen Opkald til at finde dine kontakter.

Overførsel af opkald mellem din lokaleenhed og din mobilenhed er let. Stryg blot opkaldsskærmen nedad for at overføre opkaldet fra din mobilenhed til en lokaleenhed. Ved at stryge opad på opkaldsskærmen overføres opkaldet fra en lokaleenhed tilbage til din mobilenhed.

For yderligere oplysninger, se artiklen Foretag opkald på lokaleenheder med appen.

Opkald ved brug af Touch-controller eller Touchskærm

Foretag opkald ved at trykke på knappen Opkald på startskærmen for at åbne menuen Opkald. Du kan enten søge efter kontakter i din adressebog eller bruge en videoadresse til at foretage et opkald. Start og afslut opkald med knapperne Opkald og Afslut.

For yderligere oplysninger, se artiklen Foretag opkald med Touch-controller.

Opkald ved brug af fjernbetjening

Du kan bruge fjernbetjeningen til at styre alle indstillinger på menuen på skærmen.

Foretag opkald ved at navigere til menuen Opkald eller trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen. Du kan enten søge efter kontakter i din adressebog eller bruge en videoadresse til at foretage et opkald. Start og afslut et opkald ved at navigere til og vælge knapperne Opkald og Afslut på skærmen. Eller du kan bruge de røde og grønne knapper på fjernbetjeningen.

For yderligere oplysninger, se artiklen Foretag opkald med fjernbetjeningen.

Del indhold fra din lokaleenhed

Du kan bruge lokaleenheden til at dele indhold både lokalt i dit mødelokale og i opkald med eksterne deltagere. Du kan dele forbindelsen fra din bærbare computer til lokaleenheden med et HDMI- eller VGA-kabel, eller du kan bruge din parrede Cisco Spark-desktopapp til Windows og Mac til at dele trådløst.

For yderligere oplysninger, se artiklen Del indhold på lokaleenheder.
Attachments

  Outcomes