huonelaitteiden omassa näkymässä

Document created by Cisco Localization Team on Aug 2, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 8, 2017
Version 2Show Document
  • View in full screen mode

Omassa näkymässä näkyy kuva, jonka muut näkevät huonelaitteestasi. Voit vahvistaa oman näkymän avulla, että muut näkevät kuvan, jonka haluat heidän näkevän. Oma näkymä näkyy kuvana kuvassa (PiP-kuvana) ja se voidaan siirtää kuuteen esimääritettyyn paikkaan näytöllä.

Toisinaan saatat haluta ottaa oman näkymän käyttöön kokouksen aikana. Tällä tavoin voit varmistaa, että pysyt jatkuvasti näkyvissä näytöllä.

Oma näkymä saattaa olla paikassa, jossa se peittää tärkeitä kuvan osia näytöllä. Tässä tapauksessa haluat ehkä siirtää sen toiseen paikkaan näytöllä. Voit siirtää näkymää kosketusnäytön kautta tai kaukosäätimellä sen mukaan, mitä huonelaitetta käytät.

Kosketusnäytöllä

Kun olet ottanut oman näkymän käyttöön kamera-asetuksissa, näkyviin tulee valikko, jossa voit valita yhden kuudesta esimääritetystä paikasta. Vedä ja pudota oman näkymän PiP-kuva tai osoitin kohtaan, jossa haluat oman näkymän näkyvän.

Kaukosäätimellä

Kun olet ottanut oman näkymän käyttöön kamera-asetuksissa valitsemalla nastakuvakkeen, aloitusnäytölle tulee näkyviin asettelukuvake. Valitsemalla asettelukuvakkeen siirryt valikkoon, jossa voit valita yhden kuudesta esimääritetystä paikasta. Esimääritetyt paikat osoittavat, missä näytön kohdissa oma näkymä voi näkyä. Siirry yhteen paikoista ja paina OK-painiketta.

Saat lisätietoja huonelaitteen kamera-asetuksista seuraavista artikkeleista:
Attachments

    Outcomes