Hebt u hulp nodig bij het deelnemen aan een vergadering?

Document created by Cisco Localization Team on Aug 4, 2016Last modified by Cisco Localization Team on Jun 16, 2017
Version 9Show Document
 • View in full screen mode
 

Tips voor het oplossen van problemen bij het deelnemen aan een vergadering

 

Probeer een van de volgende opties als u direct hulp nodig hebt bij het deelnemen aan een vergadering:

 • Wis uw browsercache en cookies.

   

 • Probeer een andere browser.

   

 • Kopieer en plak de vergadering-URL direct in de browser.

   

 • Stel WebEx in op uw pc of Mac.

   

  Hoewel Meeting Center automatisch wordt ingesteld wanneer u deelneemt aan een vergadering, kunt u tijd besparen door uw sessie vooraf in te stellen op uw Windows-computer of uw Mac.

   

  Selecteer Instellen > Meeting Center op de Meeting Center-site en klik vervolgens op Instellen.

   

  De URL in de uitnodigingse-mail voor de vergadering bevat de sitegegevens

   

Deelnemen aan een vergadering via een e-mailuitnodiging

      
1    Klik op de koppeling Deelnemen in de uitnodigingse-mail voor de vergadering die u hebt ontvangen.

De e-mails zien er enigszins afwijkend uit afhankelijk van of de vergadering is gepland vanaf de WebEx-site of vanuit Microsoft Outlook.

     
 

Gepland vanaf de WebEx-site

  
 

Gepland vanuit Microsoft Outlook

  
 

 
 

 
2    Voer uw naam en e-mailadres in op de pagina Informatie over de vergadering en klik op Deelnemen.
3    Klik op Meer opties onder aan de knop Audio om deel te nemen aan het audiogedeelte.
4    Selecteer een van de volgende opties:
 • Bel mij: voer een telefoonnummer in en klik op Bel mij. U ontvangt een oproep en mogelijk het verzoek om op 1 te drukken om verbinding te maken.
 • Ik bel in: bel het telefoonnummer dat wordt weergegeven op uw scherm. Gebruik het toetsenblok van uw telefoon om de toegangscode in te voeren wanneer u hierom wordt gevraagd. De deelnemer-id wordt daarna weergegeven op het scherm.
 • Bellen via de computer: schakel deze optie in om verbinding te maken met audio via VoIP. Als u de instellingen van uw luidsprekers en microfoon moet aanpassen, klikt u op Audio- en computeraudio-instellingen in de menubalk.
 • Mijn videosysteem bellen: voer het adres van uw videosysteem in. Klik op Bel mij om verbinding te maken met uw apparaat voor videoconferentie.
5    Selecteer het pictogram van de microfoon om uw microfoon op elk gewenst moment te dempen of het dempen ervan op te heffen.

Deelnemen aan een vergadering in een persoonlijke ruimte

    
1    Voer een van de volgende handelingen uit:
 • Als u een e-mailuitnodiging hebt ontvangen, selecteert u de koppeling in de e-mailuitnodiging. De pagina Informatie over persoonlijke ruimte van de host wordt weergegeven.
 • Kopieer de URL van de persoonlijke ruimte en plak deze in de adresbalk van de browser en druk op enter. De pagina Informatie over persoonlijke ruimte van de host wordt weergegeven.
 • Selecteer op uw WebEx-site de optie Deelnemen aan een vergadering en voer de id voor de persoonlijke ruimte van de host in.
  Opmerking       U vindt de id van de persoonlijke ruimte van de host in de URL van de persoonlijke ruimte. Als de URL voor de persoonlijke ruimte bijvoorbeeld organisatienaam.webex.com/meet/jparker is, is de host-id van de persoonlijke ruimte van de host jparker. De pagina Informatie over persoonlijke ruimte wordt weergegeven.
2    Selecteer Deelnemen.
3    Kies uw audioverbinding. U kunt een oproep ontvangen op uw telefoon, u kunt inbellen of u kunt uw computer gebruiken om verbinding te maken met de audio van de vergadering.

Als uw site dit ondersteunt, kunt u ook verbinding maken met audio en video via een videoconferentiesysteem. U kunt ook een oproep voor de vergadering ontvangen op uw videoconferentiesysteem.

Deelnemen aan een vergadering vanaf uw mobiele apparaat

    
1    Open de uitnodigingsmail op uw mobiele apparaat en tik op Deelnemen aan WebEx-vergadering.

Als u de toepassing Cisco WebEx Meetings al hebt geïnstalleerd op uw mobiele apparaat, wordt deze automatisch gestart. Anders wordt de installatiepagina weergegeven. Volg de instructies om de toepassing te installeren.

2    Voer uw aanmeldgegevens en wachtwoord in, indien vereist. U wordt verbonden met uw WebEx-vergadering.
3    Kies een van de volgende opties om verbinding te maken met de audio:
 • Bel mij: selecteer deze optie om een oproep te ontvangen op uw telefoon.

  Als u het telefoonnummer voor terugbellen nog niet hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om dit in te voeren wanneer u op Bel mij tikt. Afhankelijk van uw standaard audio-instellingen, wordt er mogelijk automatisch naar uw apparaat gebeld door de vergadering.  Accepteer de oproep om te worden verbonden met de audio van de vergadering.

 • Bellen via de computer: als u een wifi-verbinding hebt, kunt u verbinding maken via VoIP.

Verbinden met WebEx-audio

De eerste keer verbinden met de audio:

   
1    Selecteer op de pagina Snel starten de optie Verbinding maken met audio 

      
2    Selecteer een van de opties om verbinding te maken met de audio:
 • Bel mij: u wordt teruggebeld door het systeem, wat u hoge gesprekskosten kan besparen. Neem het netnummer en het lokale abonneenummer op (in totaal zeven cijfers). U kunt de service Bel mij niet ontvangen als uw organisatie gebruikmaakt van toestelnummers of als uw site deze service niet ondersteunt.
 • Ik bel in: bel het weergegeven telefoonnummer en voer de gevraagde gegevens in.
 • Bellen via de computer: u wordt via internet verbonden.
   

Als u verbinding maakt met de audio, ziet u dat uw vorige audioverbindingsmethode al is geselecteerd. Als u bijvoorbeeld eerder de service Bel mij hebt gebruikt, ziet u de volgende keer dat u WebEx gebruikt, een knop Bel mij met het laatste telefoonnummer dat u hebt gebruikt.

  

Als u via een andere methode of met een ander telefoonnummer verbinding wilt maken, selecteert u Meer opties onder uw huidige audioverbindingsmethode. U ziet dezelfde opties die u hebt geselecteerd toen u voor het eerst verbinding hebt gemaakt met de audio.

  

Gerelateerde koppelingen

 

Attachments

  Outcomes