1

Idite na https://www.webex.com/test-meeting.html.

2

Unesite svoje ime i adresu e-pošte, a zatim kliknite na Pridruži se.

3

Ako još uvijek nemate instaliranu aplikaciju, od vas će se zatražiti da kliknete na instalacijsku datoteku. U operativnom sustavu Windows kliknite na Webex.exe. Na uređaju Mac kliknite na Webex.pkg.


 

Instalirajte aplikaciju za radnu površinu kako biste doživjeli iskustvo sastanka sa svim značajkama. Ako ne upotrebljavate Mac ili računalo s operativnim sustavom Windows ili ne možete instalirati aplikacije, ne brinite. I dalje se možete pridružiti izravno iz web-preglednika klikom na Pridruži se iz preglednika.

4

Zatim odaberite na koji način želite čuti sve sudionike sastanka.

  • Upotreba računala za zvuk (zadano) Upotrijebite svoje računalo sa slušalicama ili zvučnicima.
  • Poziv u sastanak Ako preferirate upotrebljavati telefon za zvuk, nazovite kada sastanak započne. Popis globalnih brojeva za poziv dostupan je nakon što se pridružite sastanku. Odaberite ovu opciju ako je vaša internetska veza spora.
  • Nemoj povezati zvuk Upotrijebite ovu opciju kada se trebate pridružiti sastanku i dijeliti sadržaj, a ne trebate zvuk. Na primjer, u sobi za sastanke ste sa svojim timom ili nekim već povezanim sa sastankom putem videouređaja.
5

Ako se želite pridružiti s utišanim mikrofonom, kliknite na Utišaj Utišaj.

Vidjet ćete Uključi zvuk kad vam je mikrofon utišan. Kliknite na Uključi zvuk Uključi zvuk kada budete htjeli govoriti.

6

Ako se želite pridružiti sastanku s isključenim videoprijenosom, kliknite na Zaustavi videoprijenos Zaustavi videoprijenos.

Vidjet ćete Započni videoprijenos kad je videoprijenos isključen. Kliknite na Pokreni videoprijenos Započni videoprijenos kada želite prikazati svoj videoprijenos.

7

Kliknite na Pridruži se sastanku.

8

Kliknite na U redu kada vidite poruku o tome da organizator nije u sastanku.

9

Isprobajte dostupne opcije.

10

Kad završite, kliknite na Napusti , a zatim odaberite Napusti sastanak.