Kako se mogu 'pridružiti kao gost' koristeći Cisco Webex Meetings Online?

Kako se mogu 'pridružiti kao gost' koristeći Cisco Webex Meetings Online?

Kako se mogu pridružiti Cisco Webex Meetings Online bez prijave?

Kako se mogu pridružiti Cisco Webex Meetings Online bez kreiranja računa?

Što je opcija "Pridruži se kao gost" za Cisco Webex Meetings Online?

Rješenje :
Opcija 'Pridruži se kao gost' za Cisco Webex Meetings Online omogućuje vam da se pridružite sastanku bez prijave. Ova vam opcija također može omogućiti sudjelovanje bez kreiranja Cisco Webex Meetings Online računa.

Pridruživanjem kao gost:
Možda nećete imati pristup prostoru za sastanke. Prostor za sastanke omogućuje domaćinu i svim sudionicima. Pridružuju se sastanku s računom Cisco Webex Meetings Online kako bi surađivali dijeljenjem datoteka i komentara prije i nakon sastanka.
Možda ćete propustiti dodatne e-poruke od domaćina.

Da biste se pridružili kao gost:

  1. Otvorite svoju e-poštu s pozivnicom za Cisco Webex Meetings Online . (Ako nemate e-poruku s pozivnicom, možete se pridružiti i izravno s web-mjesta Cisco Webex Meetings Online )
  2. Kliknite na Pridružite se kutija za vaš sastanak.
Pojavljuje se stranica za pridruživanje sastanku.
  1. Unesite svoje ime (ovo je ime koje će se pojaviti na ploči sudionika za vaš sastanak), svoju adresa e-pošte i lozinku sastanka (ako je potrebna).
  2. Kliknite na Pridružite se gumb.
Sada ćete biti na sastanku kao gost.

Napomena: Da biste se pridružili kao gost, morate koristiti adresa e-pošte koja nije povezana ni s jednim postojećim računom Cisco Webex Meetings Online . Ako se pridružite kao gost koristeći adresa e-pošte koju već koristi Cisco Webex Meetings Online račun, od vas će se tražiti da pokušate ponovo s drugom adresa e-pošte ili se prijavite da biste se pridružili kao član.
Je li taj članak bio koristan?