Klik in de lijst met ruimten met de rechtermuisknop op de ruimte en selecteer ruimte verbergen.

Als u zich in de ruimte bevindt, gaat u naar informatie, klikt u op meldingen, selecteert u ruimte endrukt u op Opslaan.


 

Wanneer u een ruimte verbergt, worden alle meldingen automatisch voor die ruimte uitgeschakeld. U kunt echter nog steeds verborgen ruimten zien in de zoekresultaten en in de lijst met ruimten van uw team. Als u een ruimte in uw lijst met favorieten verbergt, wordt deze ook verwijderd uit de lijst.

U kunt alle typen ruimten verbergen, behalve directe berichten met een andere persoon.