Inhoud van ruimte

Nadat een ruimte is verwijderd, worden alle berichten en gedeelde bestanden ook verwijderd. De tijdsduur dat inhoud wordt opgeslagen voor en wanneer deze wordt verwijderd is gebaseerd op het ruimte beleid van uw organisatie.

1

Ga naar Spaces, selecteer de ruimte en klik op personen.

2

Klik met de rechtermuisknop op de naam van elke persoon en selecteer verwijderen uit ruimte.

3

Klik op ruimte-informatie en kies ruimte verlaten.

1

Selecteer de ruimte, ga naar het menu activiteit en kies personen. Tik vervolgens op de naam van elke persoon en tik op verwijderen uit de ruimte.

2

Ga naar het activiteiten menu, kies Infoen selecteer vervolgens verlaten.

1

Selecteer de ruimte, ga naar personen weergeven, klik op meer naast de naam van elke persoon en selecteer verwijderen uit ruimte.

2

Ga naar de Space-instellingen en selecteer vervolgens ruimte verlaten.