Stlmiť všetky

Stlmiť alebo zrušiť stlmenie všetkých účastníkov schôdze

Počas klasického stretnutia spojeného s priestorom si môže vybrať ktokoľvek Stlmiť všetko. Potom sa všetkým okrem osoby, ktorá stlmí zvuk a aktuálneho moderátora, vypne zvuk.

V plánovanej schôdzi Webex, schôdzi v osobnej miestnosti alebo rozšírenej schôdzi spojenej s priestorom môže vybrať iba hostiteľ alebo spoluhostiteľ Stlmiť všetko. Ak ako hostiteľ alebo spoluhostiteľ stlmíte všetkých, všetci okrem vás a aktuálneho moderátora budú stlmení.


 
Vylepšili sme zážitok zo stretnutia v priestore. Niektorí z vás môžu mať stále klasickú skúsenosť. Ďalšie informácie o vylepšenom zážitku nájdete v časti stretnutia spojené s priestorom.

1

Prejdite na zoznam účastníkov a kliknite Stlmiť všetky.

2

Skontrolujte Umožnite účastníkom zapnúť zvuk aby ste umožnili účastníkom zapnúť zvuk a hovoriť na schôdzi, a potom kliknite Stlmiť všetky.

Umožnite účastníkom zapnúť zvuk

Táto možnosť je k dispozícii pri plánovanom stretnutí Webex, stretnutí v osobnej miestnosti alebo rozšírenom stretnutí spojenom s priestorom.

Kedy Umožnite účastníkom zapnúť zvuk nekontrolované, Stlmiť pri vstupe je zapnutá, takže každý, kto sa k schôdzi pripojí neskoro, bude automaticky stlmený.

Ak nechcete ignorovať účastníkov, keď sa pripájajú k schôdzi, prejdite na Viac možností Viac možností v zozname účastníkov a zrušte začiarknutie Stlmiť pri vstupe.

Stlmiť pri vstupe
Všetci účastníci schôdze uvidia upozornenie, ktoré im oznámi, že boli stlmení. Ak ste nezabránili účastníkom zapnúť si zvuk, vidia Stlmené vedľa svojho mena v zozname účastníkov a môžu si zapnúť zvuk, keď to potrebujú. Ak ste účastníkom zabránili v tom, aby si zapli zvuk, vidia to Stlmenie, nemožno zapnúť zvuk vedľa svojho mena v zozname účastníkov a upozornenie, že si nemôžu zapnúť zvuk.

Ak chcete zapnúť zvuk všetkých, prejdite na zoznam účastníkov a vyberte Zapnúť zvuk všetkých. Každému účastníkovi schôdze Webex sa zobrazí upozornenie, ktoré im dá vedieť, že si môžu zapnúť zvuk.


 

Keď stlmíte seba, zostanete stlmení, aj keď to vyberie niekto iný Zapnúť zvuk všetkých.

1

Počas aktívneho stretnutia prejdite na Účastníci, klepnite na Ovládanie stlmenia zvuku v spodnej časti okna a potom klepnite na Stlmiť všetko.

2

Vyberte, či chcete účastníkom povoliť zapnutie zvuku:

  • Klepnite Povoliť a stlmiť všetko aby si účastníci mohli zapnúť zvuk.
  • Klepnite Nepovoliť a stlmiť všetko aby ste zabránili účastníkom zapnúť zvuk, kým im na to neudelíte povolenie.

Táto možnosť je k dispozícii pri plánovanom stretnutí Webex, stretnutí v osobnej miestnosti alebo rozšírenom stretnutí spojenom s priestorom.

Keď ťuknete Nepovoliť a stlmiť všetko, zapnete Stlmiť pri vstupe, takže každý, kto sa k schôdzi pripojí neskoro, bude automaticky stlmený.

Ak nechcete účastníkov stlmiť, keď sa pripájajú k schôdzi, klepnite na Viac > Nevypínať zvuk pri vstupe.

Stlmenie pri vstupe môžete zapnúť alebo vypnúť iba vtedy, keď Nepovoliť a stlmiť všetko je vybratý.

Všetci účastníci schôdze uvidia upozornenie, ktoré im oznámi, že boli stlmení. Ak ste nezabránili účastníkom zapnúť si zvuk, vidia Zapnúť zvuk vedľa svojho mena v zozname účastníkov a môžu si zapnúť zvuk, keď to potrebujú. Ak ste účastníkom zabránili v tom, aby si zapnuli zvuk, v zozname účastníkov sa im zobrazí vedľa ich mena a zobrazí sa im upozornenie, že si zvuk nemôžu zapnúť.

Ak chcete zrušiť stlmenie všetkých, prejdite do zoznamu Účastníci, klepnite na Ovládanie stlmenia a potom klepnite na Zapnúť zvuk všetkých. Každému účastníkovi schôdze Webex sa zobrazí upozornenie, ktoré im dá vedieť, že si môžu zapnúť zvuk.


 

Keď stlmíte seba, zostanete stlmení, aj keď to vyberie niekto iný Zapnúť zvuk všetkých.

Stlmenie alebo zapnutie zvuku konkrétneho účastníka schôdze

1

Počas aktívneho stretnutia prejdite na zoznam účastníkov , kliknite na meno osoby a vyberte možnosť ignorovať . Viete, že to funguje, keď vidíte vedľa ich mena, čo znamená, že sú stlmení.

Ak chcete niekomu zrušiť stlmenie, kliknite vedľa mena osoby v zozname účastníkov.

Stlmiť alebo zapnúť zvuk

Ak vidíte Stlmení, nemôžu si zapnúť zvuk vedľa mena osoby v zozname účastníkov, čo znamená, že má vypnutý zvuk a nemôže si zapnúť zvuk. Vznášať sa nad Stlmení, nemôžu si zapnúť zvuk a kliknite Požiadať o zapnutie zvuku poslať účastníkovi žiadosť o zapnutie zvuku. Môžu sa zapnúť alebo zostať stlmené.

2

Hostitelia a spoloční hostitelia môžu pohodlne spravovať zvuk účastníkov stretnutia bez toho, aby museli prejsť do zoznamu účastníkov. Môžu okamžite stlmiť alebo zrušiť stlmenie účastníkov.

Umiestnite kurzor myši na kanál videa účastníka a kliknite Viac akciía potom vyberte Stlmiť.

Počas aktívneho stretnutia prejdite na Účastníci a potom klepnite na Stlmiť vedľa mena osoby. Potom uvidíš vedľa ich mena, čo znamená, že sú stlmení.

Ak chcete ľuďom zrušiť stlmenie, klepnite na Zapnúť zvuk vedľa mena osoby v zozname ľudí alebo klepnite na meno osoby a potom vyberte Zapnúť zvuk vo vyskakovacom menu.

Ak vidíte Požiadať o zapnutie zvuku vedľa mena osoby, čo znamená, že má vypnutý zvuk a nemôže si zapnúť zvuk. Klepnite na meno osoby a klepnite na Zapnúť zvuk poslať účastníkovi žiadosť o zapnutie zvuku. Môžu sa zapnúť alebo zostať stlmené.

Počas aktívneho stretnutia prejdite na zoznam ľudí , vyberte meno osoby a potom kliknite . Uvidíte vedľa mena osoby, aby ste označili, že sú stlmení.

Ak chcete ľuďom zrušiť stlmenie, kliknite vedľa mena osoby v zozname osôb.