När du aktiverar meddelanden för ett utrymme får de andra personerna i rummet en avisering om ändringen.

När du gör ett meddelande utrymme kan endast moderatorer, bottar och integreringar publicera till det. Alla andra kan bara läsa meddelanden, Visa filer och delta i möten. System meddelanden som visas när personer ansluter till eller lämnar ett utrymme eller ta bort meddelanden visas fortfarande också.

I utrymmet där du är moderator går du till infooch väljer sedan Aktivera meddelande läge. Du och de andra moderatorerna i utrymmet ser meddelande ikonen i meddelande området. Andra personer i utrymmet ser inte den ikonen.

I ett utrymme där du är moderator går du till aktivitets menyn , väljer infooch aktiverar endast meddelande. Du och de andra moderatorerna i utrymmet ser meddelande ikonen i meddelande området. Andra personer i utrymmet ser inte den ikonen.

I ett utrymme där du är moderator går du till aktivitets menyn , väljer infooch aktiverar sedan meddelande läget.

I utrymmet där du är moderator går du till utrymmes inställningarna och väljer sedan Aktivera meddelande läge. Du och de andra moderatorerna i utrymmet ser meddelande ikonen i meddelande området. Andra personer i utrymmet ser inte den ikonen.