Hvordan kontakter jeg Webex-kundeservice eller teknisk support?

Hvis du har brug for hjælp til din Webex-tjeneste, skal du kontakte Cisco Webex Support eller din partners supportafdeling.

Hvordan kontakter jeg Webex-kundeservice eller teknisk support?

Hvordan indsender jeg en supportanmodning?

Hvordan kontakter jeg Webex' tekniske support?

Løsning:

Kontaktoplysningerne til at få support til din Webex-tjenesteydelse varierer alt efter dit Webex-websted og din tjenesteudbyder. Hvis du køber Webex gennem en partner eller forhandler, skal du kontakte deres supportafdeling for at få hjælp.

Support til Webex Meetings, Training, Events osv.

Sådan kontakter du support for dit Webex-websted eller din tjenesteydelse:

Moderne visning

1. Gå til dit Webex-websted. (Eksempel: WEBSTEDSNAVN.webex.com)
  2. Klik på Support i det venstre panel:
Brugertilføjet billede
  1. Følg vejledningen til kontakt af supportteamet på siden.
Klassisk visning
  1. Gå til dit Webex-websted. (Eksempel: WEBSTEDSNAVN.webex.com)
  2. Klik på fanen for den Webex-tjenesteydelse, som du bruger. (Eksempel: Webex Meetings, Webex Training):
  3. Udvid Support i venstre navigationsbjælke.
  4. Afhængigt af din webstedskonfiguration skal du gøre et af følgende:
    • Klik på Kontakt os.
    • Klik på Hjælp, og udvid derefter Kontakt support.
  5. Se links og telefonnumre på denne side for at få specifikke kontaktoplysninger til Webex-support.

Siden viser også links til indsendelse af websupportanmodninger.

Hvis du ikke kender din Webex-URL-adresse, kan du klikke på følgende link: Siden Kontakt support. Vælg en af valgmulighederne på siden for at kontakte en ekspert.

Cisco Webex Teams

Hvis du er i stand til at logge ind:

1. Klik eller tryk på din profils avatarbillede.
  2. Vælg Hjælp > Send feedback.
  3. Udfyld formularen for at indsende en supportanmodning.
Hvis du ikke kan logge ind:
  1. Tryk eller klik på Kontakt support på loginsiden:
Brugertilføjet billede
  1. Følg vejledningen på skærmen for at åbne en supportsag eller kontakte support.