adgangsrumfiler

Gå til Meddelelser, vælg et område, klik Indhold, og vælg derefter.

• Vælg Listevisning for at se filer på en liste, eller Gittervisning for at se filer som miniatureikoner.

Når du holder over en fil, kan du gøre følgende:

• Vis i meddelelser.

• Download, og klik derefter på Vis i mappe.

• Opdater fildeling – hvis filen deles fra Microsoft Onedrive eller Sharepoint Online.

Du kan også klikke på en fil i et rum for at se filen i et forhåndsvisningsvindue og derefter klikke til venstre eller højre for hurtigt at navigere mellem andre filer, der deles i rummet.

Vælg, hvordan du vil se og downloade filer:

• Forvisning – tryk på filen.
  • Download – tryk på filen, tryk på, og tryk derefter på Gem billede.
  • Se alle filer – gå til aktivitetsmenuen, tryk på Indhold , og vælg Filer.
    • Vælg fra listevisning eller gittervisning for at se filer.

Se, hvem der sendte en fil, og hvornår de sendte den ved at trykke på filen og derefter trykke på Vis i rummet.

Vælg, hvordan du vil se og downloade filer:

• Forvisning – tryk på filen. Tryk påog vælg derefter mellem:
    • Del – vælg et program for at dele filen.

• Gem – gem filen på enheden.

• Åbn med...– Vælg et program for at åbne filen.

• Vis i rummet – se, hvem der har sendt en fil, og hvornår de har sendt den.

• Se alle filer – tryk på aktivitetsmenuen i området, tryk derefter på Indhold , og vælg Filer.
    • Tryk på listevisning for at se filer på en liste, eller gittervisning for at se filer som miniatureikoner.

• Tryk på en fil for at se en forvisning, og stryg derefter til venstre eller højre for hurtigt at navigere mellem filer, der deles i rummet.

Gå til Meddelelser, vælg et område, og klik derefter på Indhold , og vælg.

Når du holder over en fil, kan du gøre følgende:

• Spring til meddelelse.

• Download – du kan vælge, hvor du vil gemme downloadede filer, hvis du bruger Webex-appen til internettet.

Du kan også klikke på en fil i et rum for at se filen i et forhåndsvisningsvindue.