Du kan kun se din status uden for kontoret i Webex-appen:

• Når du indstiller dine automatiske svar uden for kontoret i Microsoft Outlook eller dit svar uden for kontoret eller på ferie i Google Kalender, skal du se Svar uden for kontoret eller på ferie for Gmail for at få flere oplysninger.

Dette er ikke det samme som at vælge Out of Office, når du planlægger en aftale eller møde.

• Når din kalender er integreret med Webex-appen

Kontakt din administrator for at få hjælp, hvis du er usikker på opsætningen.

Gå til Microsoft Outlook eller Google Kalender for at indstille dine automatiske svar.

Din status i Webex-appen opdateres automatisk inden for 20 minutter, og dit profilbillede vises på denne måde: .

Personer i din organisation vil se din status:

• Når de @nævner dig.

• Når de ser dit navn på rumlisten.

• Under dit navn, når de sender direkte besked til dig.

• Når de ser dit navn på et rums personliste.

• På resultatlisten, når de søger efter dit navn.