Hvis du tilmelder dig en gratis version af Webex-appen, eller du er bruger af Webex-appen i en virksomhed, udløber din adgangskode ikke i fem år. Hvis du ikke ændrer din adgangskode inden da, kan du ikke logge ind, før du ændrer den.

Hvis din virksomhed bruger single sign-on, vil du ikke se feltet adgangskode, og du skal kontakte systemadministratoren for at ændre din adgangskode. Adgangskodekravene afhænger af, hvordan din virksomhed har konfigureret adgangskoder.

Hvis du abonnerer på Webex fra din tjenesteudbyder, er det vigtigt for leveringen af opkaldsfunktionen, at du følger din tjenesteudbyders vejledning til nulstilling af adgangskode. Kontakt din tjenesteudbyders kundesupportteam for at hjælpe dig med denne aktivitet.

1

Gå til https://idbroker.webex.com/idb/profile#/ og indtast derefter din e-mailadresse, vælg Næste , indtast din adgangskode, og vælg Log ind .

2

Under Kontoadministration , vælg Adgangskode , og indtast derefter din nye adgangskode.

• Hvis du har tilmeldt dig en gratis version af Webex-appen, skal din adgangskode have følgende:

• Mindst 6 tegn

• Mindst 1 tal (0-9)

• Mindst 1 bogstav (a-z, A-Z)

• Hvis du er en virksomhedsbruger, skal din adgangskode have følgende:

• Mindst 8 tegn

• Mindst 1 tal (0-9)

• Mindst 1 bogstav a-z

• Mindst 1 stort bogstav A-Z

• Mindst 1 specialtegn ~!@#$%^&*()-_=+[]{}|;:,.<>/?

3

Vælg Gem . Hvis du også har en konto til Webex Meetings på meetings.webex.com ved at bruge denne e-mailadresse og derefter ændre din adgangskode ændres den for begge konti.