1

Tryk på filen i rummet, tryk på, og tryk derefter på.

Du kan også gå til aktivitetsmenuen i området, trykke på Indhold og vælge den fil, du vil dele, og derefter trykke på .

2

Vælg Webex blandt de tilgængelige valgmuligheder. Tryk på Vælg rum for at søge efter, og vælg det nye rum. Indtast derefter din meddelelse, og tryk på Post.

Hvis du ikke kan se Webex-appen på listen, skal du trykke flere og føje den til delingsvalgmulighederne.

Du kan også dele filer med andre apps på din enhed. Vælg dem fra listen over tilgængelige valgmuligheder.

1

Tryk på filen i rummet, og tryk derefter påog tryk på Del.

Du kan også gå til aktivitetsmenuen i området, trykke på Indhold vælg den fil, du vil dele, og derefter trykke på og trykke på.

2

Vælg Webex blandt de tilgængelige valgmuligheder. Vælg et rum, indtast derefter din meddelelse, og tryk på.

Du kan også dele filer med andre apps på din enhed. Vælg dem fra listen over tilgængelige valgmuligheder.