Yli 1920 resoluutiomuodot×1080@60fps edellyttävät suurten nopeuden HDMI kaapeleiden käyttöä. Tämä koskee esityslähdettä, kuten tietokonetta, tiedostokameraa tai mediasoitinta, taulua tai muuta laitetta.

Käytä HDMI Ciscon kaapelia tai Premium-kaapeletta.

Suositeltavat Cisco HDMI -kaapelit:

• HDMI 1.4b -yhteensopiva kaapeli 8 Alanumerot - CAB-PRES-2HDMI-GR

• HDMI 2.0 -kaapeli 1.5 Ositus, harmaa - CAB-2HDMI-1.5M-GR

• HDMI 2.0 -kaapeli 3 Mittarit, harmaa - CAB-2HDMI-3M-GR

• Cisco Monipääkaapeli 9 9 äkkipikainen - CAB-HDMI-MUL4K-9M

1. Varmista, että kannettava tietokone tai muu esitykseen liitetty lähde on käytössä. Liitä se lauta- tai pöytäsarjalaitteeseen USB-C- tai HDMI-kaapelilla. Board Pro tukee kaapelin jakoa SEKÄ USB-C:n että HDMI kautta. Kaikki muut lautasarjalaitteet tukevat vain HDMI.

Jos jaat puhelun, näyttöön tulee ponnahdusviesti, joka ilmoittaa, että olet jakamassa näyttöäsi.

2. Laitteen määritysten mukaan sinun on napautettava ilmoitusta, jotta voit jakaa puhelun tai peruuttaa sittenkin ja hylkää ponnahdusikkunan.

3. Lopeta jako valitsemalla Pysäytä jako , kun olet valmis.

Saamasi ponnahdusviesti määräytyy PresentationS määrityksen asetuksen mukaan. Asetukseksi on asetettu:

• Automaattinen uudelleenohjaus. Näytössä on 5 sekunnin lähtölaskenta, ennen kuin se jaetaan automaattisesti. Voit jakaa puhelun välittömästi napauttamalla painikkeita tai peruuttaa jaon laskemisen aikana.

• Yhteys käytössä. Jaa puhelu napauttamalla painiketta , taihylkää ponnahdusikkuna jakamatta sitä.

• Työpöydällä. Jaa puhelu, näytä esikatselu taihylkää ponnahdusikkuna jakamatta sitä napauttamalla painiketta .

• Manuaalinen. Et saa ilmoitusta ollenkaan. Jakaminen ei ala, ennen kuin valitset jaa-painikkeen laitteen näytössä ja valitset lähteen.

Kun liität lähteen kaapelilla puhelun ulkopuolella, näyttö jaetaan automaattisesti, ellei määrityksessä PresentationS kuulu Manuaalinen. Tässä tapauksessa jakaminen ei ala, ennen kuin valitset Jaa-painikkeen laitteen näytössä ja valitset lähteen.

1. Varmista, että kannettava tietokone tai muu esityslähde on kytketty päälle, ja liitä se huoneen laitteen HDMI -porttiin HDMI-kaapelilla.

Jos jaat puhelun, näyttöön tulee ponnahdusviesti, joka ilmoittaa, että olet jakamassa näyttöäsi.

2. Laitteen määritysten mukaan sinun on napautettava ilmoitusta, jotta voit jakaa puhelun tai peruuttaa sittenkin ja hylätä ponnahdusikkunan.

3. Lopeta jako valitsemalla Pysäytä jako , kun olet valmis.

Saamasi ponnahdusviesti määräytyy PresentationS määrityksen asetuksen mukaan. Asetukseksi on asetettu:

• Automaattinen uudelleenohjaus. Näytössä on 5 sekunnin lähtölaskenta, ennen kuin se jaetaan automaattisesti. Voit jakaa puhelun välittömästi napauttamalla painikkeita tai peruuttaa jaon laskemisen aikana.

• Yhteys käytössä. Jaa puhelu napauttamalla painiketta , taihylkää ponnahdusikkuna jakamatta sitä.

• Työpöydällä. Jaa puhelu, näytä esikatselu taihylkää ponnahdusikkuna jakamatta sitä napauttamalla painiketta .

• Manuaalinen. Et saa ilmoitusta ollenkaan. Jakaminen ei ala, ennen kuin napsautat kosketusohjaimen Jaa-painiketta ja valitset lähteen.

Kun liität lähteen kaapelilla puhelun ulkopuolella, näyttö jaetaan automaattisesti, ellei määrityksessä PresentationS kuulu Manuaalinen. Tässä tapauksessa jakaminen ei ala, ennen kuin napsautat kosketusohjaimen Jaa-painiketta ja valitset lähteen.

1

Liitä kannettava tietokone pöytälaitteen HDMI porttiin HDMI-kaapelilla. Varmista, että kannettava tietokone tai muu esitykseen liitetty lähde on käytössä. Näyttö jaetaan automaattisesti. Jos jaat puhelun aikana, noudata seuraavia vaiheita.

2

Valitse laitteen aloitusnäytössä Näytä tietokone. Näytössä näkyy paikallisesti. Muut osallistujat eivät vielä näe näyttöäsi.

3

Valitse Jaa. Pienennä tai suurenna jaettua kuvaa (tai esikatselua) napauttamalla näytön Pienennä/suurenna-painiketta .

4

Lopeta jako valitsemalla Pysäytä jako.

1

Liitä kannettava tietokone huonelaitteen HDMI- tai VGA-porttiin HDMI-kaapelilla. Varmista, että kannettava tietokone tai muu esitykseen liitetty lähde on käytössä. Näyttö jaetaan automaattisesti. Jos jaat puhelun aikana, noudata seuraavia vaiheita.

2

Valitse kosketusohjaimen aloitusnäytössä Jaa näyttö. Valitse lähde ja valitse Jaa puhelussa.

3

Pienennä tai suurenna jaettua kuvaa valitsemalla näytöstä Pienennä /suurenna-painike .

Lopeta jako valitsemalla Jaa ja valitsemalla Pysäytä jako.