Voit etsiä tiettyä henkilöä yrityksestäsi, löytää sisältöä ja metatietoja, jotka liittyvät hänen lähettämiinsä viesteihin ja kokouksiin, joihin he ovat osallistuneet tai joita he ovat isännöineet organisaatiossasi. Voit myös etsiä tietystä Webex-sovellustilasta ja luoda raportin löydöistäsi. Tällä tavalla voit varmistaa, että ihmiset noudattavat sekä sisäisiä käytäntöjäsi että kaikkia ulkoisia säädöksiäsi.

• Otamme asteittain käyttöön Meetings eDiscoveryn organisaatioille, jotka hallinnoivat yhtä kokoussivustoa Control Hubista.

• Emme vielä tue Meetings-sivustokohtaista eDiscoveryä Control Hubissa organisaatioille, joilla on useita Meetings-sivustoja. Jos haluat käyttää organisaatiotason eDiscoveryä kaikissa kokoussivustoissasi, ota yhteyttä Ciscon tukeen.

• Control Hub tukee nyt kokoussisällön eDiscovery-hakua Webexille hallituksen organisaatioille.

• Webex Assistant ei ole vielä saatavilla Webex for Government -organisaatioille, joten Control Hub tukee vain kokoustallenteiden ja niihin liittyvien metatietojen eDiscoveryä.

Hae käyttäjien luomia tietoja Webex-sovelluksesta ja kokouksista

• Sinulla on oltava sääntöjen noudattamisesta vastaavan viranomaisen rooli, jotta voit luoda ja tarkastella raportteja.

• Voit etsiä poistetusta sisällöstä tietojen säilytyskäytäntöjen tai säilytysvaatimuksen alaisena.

• Voit hakea sisällöstä organisaatiostasi lähteneen henkilön tietoja, tietoja on säilytetty maaliskuusta 2019 lähtien ja niihin sovelletaan organisaatiosi tietojen säilytyskäytäntöä.

• Voit etsiä seuraavan sisällön kautta:

• Kaikki sisältö tiloista, joissa on yksi henkilö ja johon joku yrityksesi jäsen on osallistuja. Tämä sisältää tilat jonkun kanssa, joka on lähtenyt yrityksestä.

• Kaikki sisältö ryhmätiloista, joissa joku yrityksesi jäsen loi tilan. Tämä sisältää tilat, jotka on luotu, mutta osallistujia ei ole lisätty, ja tilat, joista kaikki muut osallistujat ovat poistuneet tilasta.

• Sisältö, jonka yrityksesi ihmiset loivat ryhmätiloista, joissa joku toisessa yrityksessä loi tilan.

• Organisaatiosi käyttäjien isännöimiin ja kokouksiin liittyvät metatiedot. Käyttäjien ulkoisissa tai toisen organisaation kokouksissa tai sivustoilla luomia tietoja ei voi hakea ja poimia.

Seuraavat toiminnot on tallennettu raportteihin:

• Viestit – Viestin sisältö lähetetty tilaan. Kun viestiä muokataan, sekä alkuperäinen viesti että muokattu viesti otetaan mukaan, mutta näiden kahden viestin välillä ei ole kontekstia. Kun ihmiset vastaavat säikeisiin, vastaus tallennetaan, mutta vastauksen ja säikeen lähteen välillä ei ole kontekstia.

• Tapahtumat – Kun käyttäjä liittyy tilaan tai poistuu siitä tai käyttäjälle on määritetty tai kun käyttäjälle ei ole määritetty valvojan roolia.

• Tiedostojen osuudet – tilassa jaetut tiedostot ja tauluista luodut tilannekuvat.

• Valkotaulut – Raportissa palautetaan kuva jokaisesta taulusta. Kuva edustaa taulun versiota raportin ajanjakson päättymispäivänä.

• Kokoustapahtumat – Raporttiin sisältyy tapahtumien metadataa, joka liittyy organisaatiosi käyttäjien isännöimiin kokouksiin, mukaan lukien tapahtumien tallennus, kokouksen alkamis- tai lopetustapahtumat sekä osallistujaluettelo.

• Voit hakea sisällöstä, joka on julkaistu viimeisten 90 päivän aikana, tai jos sinulla on Pro Pack, voit etsiä sisältöä, joka on vanhempaa kuin 90 päivää.

• Voit ladata raportteja, jotka ovat enintään 10 päivää vanhoja. Yli 10 päivää vanhemmat raportit katsotaan vanhentuneiksi, ja sinun on suoritettava raportti uudelleen, jotta voit käyttää näitä tietoja.

• Kaikki valvontaviranomaisten tekemät haut kirjataan tarkastusta varten.

• eDiscovery tukee seuraavia välityspalvelimia:

• Ei todennusta

• Perus

• NTLM Windowsissa – Tämä välityspalvelin on määritettävä toimimaan käyttöjärjestelmän tunnistetietojen kanssa. Tunnusten manuaalista syöttämistä ei tueta.

• Neuvottelu (Kerberos) Windowsissa – Tämä välityspalvelin on määritettävä toimimaan käyttöjärjestelmän valtuustietojen kanssa. Tunnusten manuaalista syöttämistä ei tueta.

1

Asiakasnäkymästä sisään https://admin.webex.com, mene Ongelmien karttoittaminen > Tila > Näytä eDiscovery.

2

Valitse tiedot, joita haluat etsiä (Tämä asetus on oletuksena käytössä):

• Hae Webex-viesteistä
  • Hae Webex-kokouksia
3

Lisää hakutietosi:

• Sähköpostiosoite— Syötä enintään 500 pilkuilla eroteltua sähköpostiosoitetta joko manuaalisesti tai napsauttamalla CSV joukkolisäys valitaksesi CSV-tiedoston.
  • Avaruuden nimet(Koskee vain, jos valitsit haun Webex-viesteistä) – Anna enintään 5 pilkuilla eroteltua nimeä.

Tilan nimen täsmääminen on käytössä. Esimerkiksi kun haet note, tulokset sisältävät notes, noted, ja footnote.

• Ajanjakso-Valitse hakua varten ajanjakso.

Kun syötät useita arvoja Sähköpostiosoite ja Avaruuden nimet, hakukone käyttää näitä arvoja seuraavasti: [ (email_address1 TAI email_address2) JA (space_name1 TAI space_name2)]

4

Anna raporttisi tiedot:

• Raportin nimi – Anna raportille nimi.
  • Kuvaus – [Valinnainen] Lisää kuvaus raporttiin.
5

Klikkaus Etsi ja luo raportti.

Hakusi on jonossa ja voit tarkistaa raportin tilan. Raportin luomiseen kuluva aika riippuu hakuehtojasi vastaavien tietojen määrästä.

Kun raportti ZIP-tiedosto saavuttaa 5 Gt:n tai 100 000 tiedoston rajan, luodaan toinen ZIP-tiedosto, jolla on sama nimi, mutta johon on lisätty -1, sitten -2 ja niin edelleen.

Emme vielä tue tyhjän raportin luomista, jos tietoja ei ole saatavilla.

Asenna eDiscovery Download Manager

• Sinun on ladattava eDiscovery Download Manager, jotta voit tarkastella raportteja.

• Sinulla on oltava Compliance Officer -rooli, jotta voit käyttää eDiscovery Download Manageria.

• Varmista, että tietokoneessa on riittävästi tilaa suurten raporttien lataamiseen.

• eDiscovery Download Manager perustuu Electron-kehykseen. Viitata tässä nähdäksesi luettelon tuetuista alustoista.

1

Asiakasnäkymästä sisään https://admin.webex.com, mene Ongelmien karttoittaminen > Tila > Näytä eDiscovery ja napsauta Download Manager.

2

Valitse käyttöjärjestelmällesi eDiscovery Download Manager ja asenna sovellus noudattamalla ohjeita.

Katso vaatimustenmukaisuusraportit

Voit tarkastella vain itse luomiasi vaatimustenmukaisuusraportteja. Voit tarkistaa raportin tilan ja ladata raportin käyttämällä eDiscovery Download Manageria.
1

Asiakasnäkymästä sisään https://admin.webex.com, mene Ongelmien karttoittaminen > Tila > Näytä eDiscovery.

2

Klikkaus RAPORTIT tarkistaaksesi kaikki raportit.

Raporttien tila on jokin seuraavista:

• Etsitään– Raportti jatkaa tiedon etsimistä.

• Valmis– Raportti on valmis.

• Pysähtynyt– Raportin näyttäminen lopetettiin ongelman vuoksi.

• Peruutettu– Raportti peruttiin.

• Vanhentunut– Raportti on vanhentunut.

3

Napsauta raporttia nähdäksesi raportin tiedot, mukaan lukien tila, aloituspäivämäärä, kuvaus ja yhteenveto raportin sisällöstä.

• Lataa raportti— Lataa raporttisi eDiscovery Download Managerin avulla. Valitse lataussijaintihakemisto, johon raportit on tallennettu, ja valitse sitten lataus Yhteenvetoraportti CSV-tiedostona tai lataa Koko raportti EML-tiedostojen ZIP-tiedostona.

Raportin lataamiseen kuluva aika riippuu raportin koosta, sijainnistasi ja verkon kaistanleveydestä.

Kun käytät Outlookia EML-tiedostojen katseluun, Outlookin apuohjelmat voivat estää viestien sisällön EML-tiedostoissasi. Voit tarkastella viestien sisältöä ajamalla Outlookia vikasietotilassa.

• Muokkaa ja suorita uusi raportti— Lisää hakukriteerisi hakunäyttöön uuden raportin luomiseksi.

• Poista raportti— Poistaa raportin luettelosta.

• Suorita raportti uudelleen-Päivittää raportin tiedot. Voit suorittaa vanhentuneen raportin uudelleen 10 päivän kuluttua.

Compliance-virkailijan rooli

Täydelliset järjestelmänvalvojat voivat määrittää sääntöjen noudattamisesta vastaavan vastuuhenkilön roolin kenelle tahansa organisaatiossaan. Täysi järjestelmänvalvojat eivät voi määrittää sääntöjen noudattamisesta vastaavan viranomaisen roolia itselleen, vaan toisen täyden järjestelmänvalvojan on määritettävä rooli heille.

Jos yrityksesi esimerkiksi vaatii tietoja oikeuskäsittelyä varten, voit noudattaa valvontaviranomaisia Webex App eDiscovery Search and Extraction -työkaluun Control Hubista. Voit luoda täältä raportteja, jotka sisältävät kaikki Webex-sovellustiloissa käydyt keskustelut ja kaikki näissä tiloissa jaetut tiedostot.

Sääntöjen noudattamisesta vastaavana toimihenkilönä voit säilyttää tietoja oikeuskäsittelyä varten. Nämä tiedot palautetaan myös, kun käytät Webex App eDiscovery Search and Extraction -työkalua. Katso lisätietoja Hallinnoi Cisco Webex Control Hubissa laillisen pidätyksen vaatimustenmukaisuustietoja

Järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa säilytettävien viestien ja tiedostojen määrää määrittämällä tietojen säilytyskäytännön. Kun tämä kynnys saavutetaan, ikääntyvä sisältö puhdistetaan.