U kunt alleen uw afwezigheidsstatus zien in de Webex-app:

• Wanneer u uw automatische antwoorden instelt voor Niet op kantoor in Microsoft Outlook of uw antwoord voor Niet op kantoor of vakantie in Google Agenda, raadpleegt u Niet op kantoor of vakantieantwoord voor Gmail voor meer informatie.

Dit is niet hetzelfde als Out of Office kiezen wanneer u een afspraak of vergadering plant.

• Wanneer uw agenda is geïntegreerd met de Webex-app

Als u twijfelt over uw installatie, neemt u contact op met uw beheerder voor hulp.

Ga naar Microsoft Outlook of Google Agenda om uw automatische antwoorden in te stellen.

Uw status in de Webex-app wordt automatisch binnen 20 minuten bijgewerkt en uw profielfoto wordt als volgt weergegeven: .

Personen in uw organisatie zien uw status:

• Wanneer ze u @vermelden.

• Wanneer ze uw naam in de lijst met ruimten zien.

• Onder uw naam wanneer ze u rechtstreeks berichten sturen.

• Wanneer ze uw naam zien in de lijst Personen van een ruimte.

• In de resultatenlijst wanneer ze uw naam zoeken.