Functies voor de Webex Meetings-bureaublad-app

De functies van de Webex Meetings-bureaublad-app voor WBS40.1 en hoger zijn niet opgenomen in vergrendelingsupdates.

Functie

Bijwerken

Opname-afclaims worden weergegeven aan iedereen die toegang heeft tot een opname

WBS 40.1

Ondersteuning voor meerdere frequenties met twee tonen in vergaderingen in een persoonlijke ruimte

WBS 40.1

Edge audio-ondersteuning voor FedRAMP

WBS 40.2

Indicator 'Kijk wie er spreekt' altijd ingeschakeld

WBS 40.2

SIP-Video apparaten in hetzelfde bedrijf kunnen deelnemen aan vergaderingen zonder pin of toetsen

WBS 40.2

Bevriezen van hoofd video en hoge frame snelheid voordelen beperken

WBS 40.4

Optimalisatie van Webex Teams deelname stroom

WBS 40.4

Streamen van Webex Meetings en Events naar elk streamingplatform

WBS 40.4

Cisco Webex Meetings-bureaublad-app geoptimaliseerd voor omgevingen voor virtuele desktopinfrastructuur (bèta)

WBS 40.4

Videoachtergrond vervagen op Mac

WBS40.6

Verbeterde machtigingen dialoog op Mac 10.15+ Catalina

WBS40.6

Proefversies van Webex Meetings voor aanvullende omgevingen voor virtuele desktopinfrastructuur (VDI)

WBS40.6

Planner kiezen voor de Webex Meetings-bureaublad-app

WBS40.6

Verbeteringen voor het delen van videoconferenties

WBS40.6

Deelnemers aan de vergadering eenvoudig zien met opgestoken hand

WBS40.7

Lobbyondersteuning voor videosystemen en externe gebruikers van Webex Teams

WBS40.7

Virtuele achtergrond - Kies uw eigen aangepaste afbeelding

WBS40.8

Verbeteringen van de videolay-out voor de bureaublad-app

WBS40.8

Ondersteuning voor VDI met dubbele monitor

WBS40.8

VDI-optimalisatie voor selectie van mediaserver

WBS40.8

Verbeteringen voor audio/video van vergaderingen

WBS40.8

Deelsessies voor video in Webex Meetings

WBS 40.9

Co-hostrol tijdens de vergadering

WBS 40.9

Superresolutie aan ontvangerzijde op Windows

WBS 40.9

Ondersteuning voor Internet Explorer 10 en Windows 7 wordt stopgezet

WBS 40.9

Vergaderingsvolume beheren vanaf gekoppeld cloudvideoapparaat

WBS 40.9

Verbinding maken met apparaten vanuit Webex Meetings

WBS 40.9

Verbeteringen in de Webex Meetings-lobby

WBS 40.9

Introductie van het donkere thema

WBS40.10

Nieuwe geavanceerde video-instellingen

WBS40.10

Verbeterde dempingstools en audioprivacy

WBS40.10

Verbeteringen voor geregistreerde gebruikers van videosystemen op locatie

WBS40.10

Video van hoge kwaliteit met 1080p voor geregistreerde Webex-videosystemen op locatie

WBS40.10

Verbeterde videominiaturen

WBS40.10

Toestaan dat alle gebruikers co-hosts zijn

WBS40.10

Videoapparaten toestaan vergaderingen te starten en eraan deel te nemen

WBS40.10

Verbeterd dialoogvenster en verbeterde cohostmelding

WBS40.10

Dynamische gegevensverzameling van de Meetings-app

WBS40.10

Er kunnen 25 videosystemen worden weergegeven in de bureaubladrasterweergave van vergaderingen

WBS40.10

25 video's weergegeven in rasterweergave op SIP- en H.323-videosystemen

WBS40.10

Verbeterde bedieningselementen voor dempen en privacy van audio op videoapparaten

WBS40.10

Webex Meetings-opnamen in MP4-indeling

WBS40.10

Webex Assistant automatisch inschakelen

WBS40.10

Verbeteringen van e-mailrecap na vergadering

WBS40.10

Markeerlabel weergeven op de pagina Lijst met afgelopen vergaderingen

WBS40.10

Deelnemers toestaan om het dempen zelf op te heffen

WBS40.10

Geanimeerde reacties tijdens de vergadering

WBS40.11

Inhoud delen met hoge framesnelheid in deelsessies

WBS40.11

De host of co-host kan de hand van een deelnemer laten zakken

WBS40.11

Automatische melding bij gesprekken op dempen

WBS40.11

Logica voor automatisch verwijderen van vergaderingen vereenvoudigd

WBS40.11

Alle deelnemers kunnen opgestoken handen zien

WBS40.11

Nummer eigendom van klant voor Webex Edge Audio

WBS40.11

De bedieningselementen voor vergaderingen verbergen

WBS40.11

Verbeterde ervaring wanneer er geen camera of audioapparaat wordt gedetecteerd

WBS40.11

Weergavenaam van deelnemer weergeven voor een lijst met deelnemers aan een vergadering

WBS40.11

Live streamen voortzetten, zelfs na een crash

WBS40.11

Digital Automatic Gain Control (DAGC) inschakelen voor Webex Meetings

WBS40.11

Webex Meetings VDI ter ondersteuning van HP ThinPro OS 7.x

WBS40.11

Webex Meetings VDI ter ondersteuning van eLux 6.9

WBS40.11

Webex Meetings VDI ondersteunt Dell Wyse Thin Client OS 9.1 Beta in de Citrix-omgeving

WBS40.11

Webex Meetings VDI ter ondersteuning van XenApp Desktop

WBS40.11

Ondersteuning voor achtergrond vervagen op Windows 10 Thin Client voor Webex Meetings VDI

WBS40.11

Ondersteuning voor hand opsteken op videosystemen

WBS40.11

De videokwaliteit voor rasterweergave verbeteren

WBS40.11

Het tabblad Lege na vergadering verbeteren voor markeringen in de Webex Assistant

WBS40.11

De rol van presentator kan worden doorgegeven aan gebruikers van videosystemen

WBS40.11

Hosts kunnen hun hand opsteken

WBS40.11.1

Verbeterde virtuele achtergrondberichten

WBS40.11.1

Verbeterde lay-outregeling

WBS40.12.0

Namen in video's verbergen

WBS40.12.0

Lay-outopties om rasterweergave op te nemen in streaming van derden

WBS40.12.0

Uitnodigingen voor vergaderingen bevatten nu vergaderings- URL voor eenvoudig kopiëren

WBS40.12.0

Vergadering starten en plannen voor gebruiker met deelnemersaccount verwijderen

WBS40.12.0

Functies voor Webex Meetings en Webex Events

Functie

Bijwerken

Deelnemers met alleen telefoon kunnen de functie ' hand opsteken ' gebruiken in vergaderingen en gebeurtenissen

WBS 40.4

Gemaximaliseerde weergave voor video en gedeelde inhoud

WBS40.6

Verbeterde optie Bel mij in voorbeeldvenster

WBS40.6

De functie Hand opsteken is gewijzigd van Drukken op *9 naar *3

WBS40.6

De deelnemersweergave van wat u deelt bekijken

WBS40.6.2

Aanvullende taalondersteuning

WBS40.7

Uw achtergrond vervagen of wijzigen op Mac of Windows

WBS40.7

Muziekmodus in vergaderingen en gebeurtenissen

WBS40.8

Verbeteringen van het Mac-gebruikerswachtwoord: upgrade zonder beheerderswachtwoord

WBS40.8

Druk om te spreken

WBS40.8

Bijgewerkte bedieningselementen

WBS 40.9

Aanvullende vooringestelde afbeeldingen voor virtuele achtergrond

WBS 40.9

Ondersteuning voor virtuele achtergrond op Dual-Core Macs

WBS 40.9

Verbeteringen vergadering beëindigd

WBS 40.9

Automatische melding bij gesprekken op dempen

WBS40.11

De bedieningselementen voor vergaderingen verbergen

WBS40.11

Verbeterde ervaring wanneer er geen camera of audioapparaat wordt gedetecteerd

WBS40.11

Functies voor Webex Events, Training en Support

Functie

Bijwerken

Verbeteringen van de videokwaliteit in Webex Events, Training en Support

WBS40.7

Nieuwe set PSTN-nummers

WBS 40.9

Functies voor Webex-sites

Functie

Bijwerken

Eerste bezoekers in Google Chrome of Mozilla Firefox downloaden automatisch de bureaublad-app

WBS 40.1

Bijgewerkte markeringen met gedifferentieerde servicecode voor webverkeer

WBS 40.1

Moderne weergave - Verbetering van de gastweergave Deelnemen aan UX

WBS40.6

Moderne weergave - Productiebeschikbaarheid van zelfhulpwidget

WBS40.6

Moderne weergave - Verbeteringen voor het aanpassen van gebeurtenisuitnodigingen

WBS40.6

Moderne weergave - Verbeteringen in Office 365-agenda

WBS40.6

Moderne weergave - Verbeteringen in mijn rapporten

WBS40.6

Moderne weergave - Verbeteringen in gebeurtenis/training

WBS40.8

Rasterindeling voor cloudopnamen

WBS 40.9

Inhoud van deelnemers delen

WBS 40.9

Mijn contactpersonen en bedrijfsadresboek

WBS 40.9

Verbeteringen in de toegang tot de gastweergave

WBS 40.9

Ondersteuning voor opnamen uploaden en opnamedownloads uitschakelen

WBS 40.9

Ondersteuning voor planner voor het bewerken van sjablonen

WBS 40.9

Verzoek om e-mailupdates te verzenden na het plannen van een vergadering

WBS 40.9

Beëindiging van vergaderingen in klassieke weergave

WBS 40.9

Aanvullende bedieningselementen voor dempen in de Meetings-planner

WBS40.10

Verbeteringen in moderne weergave

WBS40.10

Logica voor automatisch verwijderen van vergaderingen vereenvoudigd

WBS40.11

Niet-ondersteunde versies van Internet Explorer omleiden naar ondersteunde browsers

WBS40.12.0

Functionaliteit voor delen na de vergadering verbeteren

WBS40.12.0

Limiet voor geüploade opnamegrootte verhogen in ARF en MP4

WBS40.12.0

Functies voor Webex Meetings API's

Functie

Bijwerken

Webex Meetings geruste Api's zijn nu live

WBS 40.4

Updates voor RESTful API's van Webex Meetings

WBS 40.9

RESTful API's voor vergaderingen en opnamen

WBS40.10

Mogelijkheid om standaardstartgedrag te selecteren in de Webex Meetings-desktop- of web-app

WBS40.11

Functies voor de Webex Control Hub

Functie

Bijwerken

De functie ' beheer deelnemen ' voor IT-beheerders

WBS 40.4

Door Control Hub beheerde siteondersteuning voor Alexa-spraakopdrachten

WBS40.10

Profielfoto uploaden voor sites waarvoor Control Hub is ingeschakeld

WBS40.10

CSV-bestand met gebruikerskenmerken downloaden en exporteren in door Control Hub beheerde sites

WBS40.10

Actieve gebruikers exporteren vanuit Control Hub

WBS40.10

Functies voor de Webex Meetings-web-app

Functie

Bijwerken

Inhoud met hoge frame snelheid delen in Google Chrome

WBS 40.4

Verbinding maken met vergaderingen zonder te drukken 1

WBS 40.4

Ondersteuning voor web-app voor reacties tijdens vergaderingen

WBS40.12.0

Functies voor de mobiele Webex Meetings app (iOS)

Functie

Bijwerken

Aangepaste vrijwarings ondersteuning

Mobiele Webex Meetings-app 40.1

Zoeken in de lijst met deelnemers

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Gedeelde afbeeldingen roteren

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Terug naar vergadering vanuit vergaderingenlijst voor Nu vergaderen-vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Siri-snelkoppelingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Ondersteuning voor 30 FPS Annotation

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Deelnemers vastmaken aan het video paneel

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Verbeteringen voor Ford-synchronisatie 3

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

People Insights ondersteuning

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Instellingen in de app voor het bewerken van de aanmeldgegevens voor de gast weergave

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Aanvullende ondersteuning voor meerdere talen in vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Snel dempen in lage netwerkomstandigheden met VoIP audio

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Slimme vergaderingen voor de app Webex Meetings Mobile

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Officiële ondersteuning voor iPhone/iPad voor Bluetooth-toetsenborden

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Ondersteuning voor iPhone/iPad-toetsenbord spatie balken voor dempen/dempen opheffen

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

iPad Multi-Task layout/UE-optimalisaties

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

MDM-ondersteuning voor telehealth-patiënten

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Ondersteuning voor veilige koppelingen voor Microsoft Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Ondersteuning voor virtuele achtergrond voor training en Events

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Verbetering MDM e-mail bypass

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeterde lijst met mobiele deelnemers en zoekopdrachten

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor het bewerken van Webex Assistant

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor iPhone SE2 en iPad Pro 2020

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeteringen voor berichten met aantekeningen

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeteringen van de ontdekkingsmogelijkheden van Siri

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Veeg naar links om van de deelnemerslijstweergave te gaan

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor MDM-appconfig voor het in-/uitschakelen van virtuele achtergrond

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeteringen in rasterweergave op iPads

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor bètarasters voor iPhone

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

BÈTA-videoverbeteringen voor iOS

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

BÈTA De Hostmogelijkheid om audio te delen tijdens het delen van video op iOS

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeteringen voor het automatisch starten van MDM-persoonlijke ruimten

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Deelnemers gemakkelijk zien met opgestoken hand

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Pictogram Status Dempen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

BÈTA MSFT Intune SDK-ondersteuning/MDM-verbeteringen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Mogelijkheid om audio op te nemen tijdens het delen van video met hoge framesnelheid op iOS

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Bluetooth-muisondersteuning voor iPad

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Bluetooth-audiopictogram toegevoegd aan het menu bovenaan

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Ondersteuning 24-HR-planner

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Verbeteringen in het beheer van de host tijdens de vergadering

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Ondersteuning voor enquête voor na de sessie

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Ondersteuning voor iPhone-rasters

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Naam gast/e-mailadres bewerken

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

MDM-verbeteringen voor iOS

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Apple ID voor aanmeldoptie voor iPhone- en iPad-gebruikers

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Optimalisaties van de gebruikerservaring voor iPad OS

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Uitlijning van systeembalk/overloopmenu

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Bedieningselementen voor virtuele achtergrond

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Aanvullende vooringestelde afbeeldingen voor virtuele achtergrond

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor Amazon Echo Show en Google Nest Hub-apparaten

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Deelsessies in vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor vergrendelde lobby voor geplande Webex-vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor Facebook-portal

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Geplande vergaderingen in een persoonlijke ruimte ondersteunen die zijn opgehaald uit de Webex-server-API's

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Uitlijning/optimalisatie van de machtigingen voor de deelnemerslijst

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Officiële ondersteuning voor iOS 14

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor enquête voor na de sessie

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor rasterweergave voor maximaal 5x5 (liggend) en 3x7 (staand)

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Vergadering verlaten in de modus Alleen audio

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Oefensessies voor panelleden in Webex Events

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Het ontwerp van de gast- en hostweergave voor en na de vergadering opnieuw ontwerpen

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Apple Watch serie 5 in ondersteuning voor niet-zelfstandige modus

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Doorgaan met het verzenden van video in de modus Gesplitst scherm

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Officiële ondersteuning voor Apple Pencil iOS 14

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Ondersteuning voor zelfvideo spiegelen

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Ondersteuning voor systeemeigen SDK voor Microsoft Intune

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Aanvullende reacties beschikbaar in Webex Events en Training

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Aangepaste virtuele achtergrond uitgeschakeld

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Knop Host waarschuwen beschikbaar in de lobby van de mobiele vergadering in een persoonlijke ruimte

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Nieuw ontwerp voor mobiele pagina in moderne weergave

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Ondersteuning voor iOS 14-widgets

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

De telefoon in de vergadering schudden om uw vergadering te verbeteren

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Ondersteuning voor het bewerken van profielnaam en wachtwoord

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Hostondersteuning terugvragen

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Reacties tijdens de vergadering met animaties afstemmen op de bureaublad-app

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Achtergrondgeluid verwijderen uit vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Deelnemers die een smartphone of tablet gebruiken, hebben een ander pictogram voor de lijst met deelnemers

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Ondersteuning voor een systeemeigen Apple ID-aanmeldstroom

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Lang op het iPad-toetsenbord drukken om het dempen op te heffen

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Ondersteuning voor Airplay en Apple TV

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Dynamische toewijzing in deelsessies voor vergaderingen die zijn gestart

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12.0

Functies voor de mobiele Webex Meetings app (Android)

Functie

Bijwerken

Aangepaste vrijwarings ondersteuning

Mobiele Webex Meetings-app 40.1

Ondersteuning voor het bewerken van opname titels

Mobiele Webex Meetings-app 40.1

Zoeken in de lijst met deelnemers

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Gedeelde afbeeldingen roteren

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Terug naar vergadering vanuit vergaderingenlijst voor Nu vergaderen-vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Ondersteuning voor Toyota SmartDeviceLink

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Ondersteuning voor Samsung Bixby

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Ondersteuning voor veilige koppelingen voor Microsoft Office 365 Advanced Thread Protection

Mobiele Webex Meetings-app 40.2

Verbetering van de instelling voor automatisch bewegen van de Android

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Verbetering van bronselectie voor vergaderings lijst

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Wachtwoord verwijderen en informatie over de vergadering delen

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Self Sign Webex voor de Amazon-App Store

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Ondersteuning voor de opdrachten voor Google-assistent en Google Home scheduler

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

'Lijstopdrachten' voor Google Assistent

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Training deel-ondersteuning voor mobiele gebruikers op alleen-VoIP audio

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

People Insights ondersteuning

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Instellingen in de app voor het bewerken van de aanmeldgegevens voor de gast weergave

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Aanvullende ondersteuning voor meerdere talen in vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Snel dempen in lage netwerkomstandigheden met VoIP audio

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Slimme vergaderingen voor de app Webex Meetings Mobile

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Nieuwe minimale versie voor Android-gebruikers

Mobiele Webex Meetings-app 40.4

Verbetering MDM e-mail bypass

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeterde lijst met mobiele deelnemers en zoekopdrachten

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor het bewerken van Webex Assistant

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Eén tik om deel te nemen aan een vergadering met alleen geluid

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor de donkere modus van Android Q

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Samsung Bixby spraakopdrachten integreren

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbeteringen van de rasterweergave op Android-telefoons en -tablets

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Audio dempen/dempen opheffen terwijl de telefoon is vergrendeld

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Verbetering van de lijst met vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Ondersteuning voor Alexa-spraakopdrachten

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Android-instelling in de app om de auto-integratie in- of uit te schakelen

Mobiele Webex Meetings-app 40.6

Deelnemers gemakkelijk zien met opgestoken hand

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Pictogram Status Dempen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

BÈTA MSFT Intune SDK-ondersteuning/MDM-verbeteringen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

BÈTAVERVAGING of uw achtergrond wijzigen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Alexa en Amazon Echo-opname afspelen

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Verbeteringen in de weergave van de deelnemerslijst

Mobiele Webex Meetings-app 40.7

Ondersteuning voor virtuele en vervaagde achtergrond voor Android

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Ondersteuning voor Android-hosts voor streamen naar Facebook/

YouTube/Twitter en anderen

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Ondersteuning voor pincode voor deelnemers

Mobiele Webex Meetings-app 40.8

Ondersteuning voor Amazon Echo Show en Google Nest Hub-apparaten

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Deelsessies in vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor vergrendelde lobby voor geplande Webex-vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor Facebook-portal

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Geplande vergaderingen in een persoonlijke ruimte ondersteunen die zijn opgehaald uit de Webex-server-API's

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Bedieningselementen voor virtuele achtergrond

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor systeemeigen SDK voor Microsoft Intune

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Vergaderingsbesturingen en uitlijning van het overloopmenu

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor het bijwerken van profielnaam en wachtwoord

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Android-vergadering in een persoonlijke ruimte beëindigen en uitlijnen verlaten

Mobiele Webex Meetings-app 40.9

Ondersteuning voor rasterweergave voor maximaal 5x5 (liggend) en 3x7 (staand)

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Vergadering verlaten in de modus Alleen audio

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Audio en video delen op 30 FPS in Android-smartphones en -tablets

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Ondersteuning voor Webex Events-enquête na sessie

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Hostondersteuning voor 'Iedereen kan delen'

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Ondersteuning voor dubbele camera

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

De volledige naam van de deelnemer in het chatvenster weergeven

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Nieuwe gedempte indicator

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Hoge CPU-waarschuwing voor virtuele achtergrond

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Door Control Hub beheerde siteondersteuning voor Alexa-spraakopdrachten

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Profielfoto uploaden voor sites waarvoor Control Hub is ingeschakeld

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Deelnemen aan en schakelen tussen deelsessies

Mobiele Webex Meetings-app 40.10

Knop Host waarschuwen beschikbaar in de lobby van de mobiele vergadering in een persoonlijke ruimte

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Nieuw ontwerp voor mobiele pagina in moderne weergave

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Officiële Android R-ondersteuning

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Ondersteuning voor delen 'Vertel het aan een vriend'

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Verbeterde audioverschakeling

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Het ontwerp van de gast- en hostweergave voor en na de vergadering opnieuw ontwerpen

Mobiele Webex Meetings-app 40.11

Hostondersteuning terugvragen

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Reacties tijdens de vergadering met animaties afstemmen op de bureaublad-app

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Achtergrondgeluid verwijderen uit vergaderingen

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Deelnemers die een smartphone of tablet gebruiken, hebben een ander pictogram voor de lijst met deelnemers

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Android L wordt Niet Meer Ondersteund

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Deelnemers met alleen video weergeven in rasterweergave

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Ondersteuning voor dubbele camera

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Gastdeelname vanaf verschillende SSO-sites toestaan

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Verbeteringen hoogtepunten na de vergadering

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Certificaat voor koppeling naar Smart Device

Mobiele Webex Meetings-app WBS40.12

Functies voor beheer

Productgebied

Functie

Bijwerken

Webex Control Hub

Partnerbeheerders kunnen MIgrate-sites batchen naar het nieuwste kanaal

WBS 40.4

Webex Control Hub

'Deelnemen aan beheerder' voor IT-beheerders

WBS 40.4

Webex-sitebeheer

Opnamebeheer toegevoegd aan controlelogboek

WBS40.6

Webex-sitebeheer

Nieuwe pagina Audio-instellingen in Webex-beheer

WBS40.6

Voorkomen dat AI-robots deelnemen aan een vergadering

Voorkomen dat AI-robots deelnemen aan een vergadering

WBS 40.9

Webex-sitebeheer

Ondersteuning voor linkernavigatiekoppelingen aanpassen

WBS 40.9

Webex-sitebeheer

Sitebeheerder kan Android-schermafbeeldingen voorkomen

WBS40.10

Webex-sitebeheer

Melding instellingen voor het bewaren van opnamen

WBS40.10

Webex Control Hub

Door Control Hub beheerde siteondersteuning voor Alexa-spraakopdrachten

WBS40.10

Webex Control Hub

Profielfoto uploaden voor sites waarvoor Control Hub is ingeschakeld

WBS40.10

Webex Control Hub

CSV-bestand met gebruikerskenmerken downloaden en exporteren in door Control Hub beheerde sites

WBS40.10

Webex Control Hub

Actieve gebruikers exporteren vanuit Control Hub

WBS40.10

Webex-sitebeheer

Weergavenaam van deelnemer weergeven voor een lijst met deelnemers aan een vergadering

WBS40.11

Webex-sitebeheer

Langzame en nieuwste kanaalnamen bijwerken om verwarring te voorkomen

WBS40.11

Webex-sitebeheer

Sitebeheerders introduceren de schakelaar om muziek tijdens het wachten in de lobby in- of uit te schakelen

WBS40.12.0

Webex-sitebeheer

Sitebeheerders kunnen eerdere CSV-exportresultaten weergeven en downloaden

WBS40.12.0

Functies voor Webex Meetings integraties

Integratie

Functie

Bijwerken

Microsoft Teams

Deelnemer uitnodigen voor een andere gebruiker

WBS 40.1

Microsoft Teams

Opname koppeling delen vanaf Webex tabblad kanaal

WBS 40.4

Microsoft Teams

Meldingen voor geplande vergaderingen in een persoonlijke ruimte

WBS 40.4

Microsoft Teams

Vereenvoudiging van opdrachtextensie voor Microsoft Teams

WBS40.6

Blackboard leren

Webex onderwijs connector voor school training

WBS 40.1

Slack

Opnamen delen met anderen via rechtstreekse berichten

WBS 40.2

Slack

Feedback van gebruikers

WBS 40.2

Slack

Versie-opdrachten bijwerken

WBS 40.4

Slack

Slack-integratie

Snelkoppelingen

WBS 40.4

Slack

Standaard automatische selectie van site

WBS40.6

Slack

Verbeteringen voor privékanalen en 1:1-gesprekken

WBS40.7

Zendesk

Vergaderingen in een persoonlijke ruimte plannen

WBS 40.2

Slack

Verbeterd beheer van de Webex-app binnen Slack

WBS40.12

Slack

Meetings-rapport bevat informatie over de integratie van Microsoft Teams en Slack

WBS40.12

Microsoft 365

Verbeterde ondersteuning voor Microsoft 365-invoegtoepassingen

WBS40.12

Microsoft 365

Achterwaartse compatibiliteit en interoperabiliteit voor de invoegtoepassing Microsoft 365 en Productiviteitstools

WBS40.12