Als uw bedrijf u beperkt in het uploaden van bestanden, dan:

• U kunt geen bijlagen toevoegen.

• U kunt geen schermafbeeldingen opnemen in ruimten.

• U kunt inhoud niet slepen en neerzetten in ruimten.

• U kunt geen bestanden in een ruimte plakken.

• U kunt geen whiteboards gebruiken.

Uw bedrijf kan voorkomen dat u alleen bestanden uploadt, of ze kunnen ook voorkomen dat u ze downloadt en er een voorbeeld van bekijkt. Ook gelden de volgende beperkingen:

• U kunt geen voorbeelden bekijken of bestanden downloaden die anderen aan de ruimte toevoegen.

• U kunt de lijst met bestanden in ruimten niet gebruiken.

Als u zich abonneert op de Webex-app via uw serviceprovider, kan uw provider uw beheerder helpen bij het implementeren van deze beperkingen.