Beweeg de muis over uw bericht en klik op Meer acties, klik vervolgens op Bericht verwijderen. Als u een bericht en een bestand hebt verzonden, worden beide verwijderd door op Bericht verwijderen te klikken.

Als u de ruimtemoderator bent, ziet u de optie Verwijderen in berichten en bestanden van anderen.

Druk lang op het bericht of bestand en tik op Verwijderen.

Als u de ruimtemoderator bent, ziet u de optie Verwijderen in berichten en bestanden van andere personen.

Druk lang op het bericht of bestand en tik op Verwijderen .

Als u de ruimtemoderator bent, ziet u de optie Verwijderen in berichten en bestanden van andere personen.

Beweeg de muis over uw bericht of beweeg de muis rechtstreeks onder uw bestand en klik op Bericht verwijderen. Als u een bericht en een bestand hebt verzonden, klikt u op Bericht verwijderenom beide te verwijderen.

Als u de ruimtemoderator bent, ziet u de optie Verwijderen in berichten en bestanden van andere personen.