1

Tik op het bestand in de ruimte, tik open tik vervolgens op.

U kunt ook naar het activiteitenmenu in de ruimte gaan, op Inhoud tikken en het bestand selecteren dat u wilt delen en vervolgens op tikken.

2

Kies Webex uit de beschikbare opties. Tik op Ruimte kiezen om de nieuwe ruimte te zoeken en te selecteren. Voer vervolgens uw bericht in en tik op Post.

Als u de Webex-app niet in de lijst ziet, tikt u op meer en voegt u deze toe aan de opties voor delen.

U kunt ook bestanden delen met andere apps op uw apparaat. Selecteer ze in de lijst met beschikbare opties.

1

Tik op het bestand in de ruimte en tik vervolgens open tik op Delen.

U kunt ook naar het activiteitenmenu in de ruimte gaan. Tik op Inhoud om het bestand te selecteren dat u wilt delen en tik vervolgens op en tik op Delen.

2

Kies Webex uit de beschikbare opties. Selecteer een ruimte, voer uw bericht in en tik op.

U kunt ook bestanden delen met andere apps op uw apparaat. Selecteer ze in de lijst met beschikbare opties.