Denne funksjonen er tilgjengelig for Webex Meetings.

Hvis du allerede har installert Webex-app, oppgraderes du automatisk til en ny versjon. Vi anbefaler at IT-administratorer går til Google Administrasjonskonsoll og gir nye omfang for å gi tillatelser for hele organisasjonen, ellers vil brukerne bli bedt om å autorisere nye tillatelser når de prøver å planlegge Webex-møter. Hvis du vil gi nye omfang, logger du på Google Administrasjonskonsoll og går til Apper > Marketplace-apper > Innstillinger for Cisco Webex og klikk Oppheve datatilgangen og klikk deretter Gi datatilgang .

Hvis administrator ikke har installert Webex-app for G Suite-brukere, men har lagt den til i den godkjente listen over apper, kan du gå til Google Workspace Marketplace og installere appen selv.

Hvis det gjelder begrensninger for Marketplace-apper, kan Google- administrator legge til Webex-app i den godkjente listen over apper eller velge Tillat brukere å installere alle programmer fra Google Workspace Marketplace inn Marketplace-innstillinger > Administrer tilgang til apper .

Administratorer kan installere appen for hele domenet via Google Administrasjonskonsoll. Gå til support.google.com og søk etter Install Marketplace apps.

Gå til Webex-app for Google Workspace, og klikk deretter på Installer .

Bare brukere med Google Workspace-kontoer kan vise denne siden i Google Workspace Marketplace.

Når du har installert appen, følger du instruksjonene i Angi Webex-nettstedet ditt i Google Calendar .

Hvis du ikke lenger vil planlegge Webex-møter og Webex Personal Room-møter direkte fra Google Kalender eller Gmail, kan du fjerne Webex-integreringen for Google Workspace.

Administratorer kan avinstallere appen fra hele domenet via Google Administrasjonskonsoll. Gå til support.google.com og søk etter Delete a Marketplace app from Google Workspace.

1

I Google Calendar velger du Innstillinger-menyen > Innstillinger .

2

I Tillegg delen, ved siden av Cisco Webex , velger du Innstillinger > Fjern .

Google Calendar

Før du kan planlegge et Webex-møte eller et Webex-møte i personlig rom, må du angi hvilket Webex-nettsted som skal brukes med kontoen din.

1

I Google Calendar velger du Opprett hendelse .

2

Under Hendelsesdetaljer , velger du Legg til konferanser rullegardinliste, og velg deretter Webex-møte .

Hvis du ikke ser disse alternativene i Legg til konferanser rullegardinliste, har ikke administrator installert Webex for Google Calendar-appen. Du kan kanskje installere appen selv. Hvis du vil ha mer informasjon, se Legg til Webex-appen fra Google Workspace Marketplace .

3

Under Legg til sted , ser du enten Autoriser eller Innlogging kreves :

• Hvis du ser Autoriser , betyr det at du må autorisere Cisco Webex for Google Calendar-appen for å få tilgang til Google-kontoen din. Velg Autoriser og gå til trinn 4.
  • Hvis du ser Innlogging kreves , betyr det at du bruker den samme e-postadresse for Webex-kontoen din og for Google Workspace, og at administrator allerede har autorisert Webex for Google Calendar-appen til å få tilgang til Google-kontoen din. Velg Logg inn og gå til trinn 5 for å gå inn på Webex-nettsted som skal brukes til møter.
4

Hvis du vil autorisere, velger du Google Workspace-kontoen du vil bruke med Webex for Google Calendar.

Velg Tillat .

5

Angi Webex-nettsted du vil bruke til å planlegge møter, og velg Neste .

Hvis du ikke logget på tidligere, blir du bedt om å logge på nå. Velg Logg på.

Konferansedetaljer legges til i møtet.

6

Hvis du vil fortsette å planlegge et møte, kan du se Planlegg et møte , ellers velg Avbryt oppretting av arrangement .

Når du har angitt Webex-nettsted, kan du planlegge et Webex-møte eller et Webex Personal Room-møte fra Google-kalenderen.

Webex-møte eller personlig rom fylles ut basert på møtemalen du angir som standard. Kontroller at du angir møtetypen du ønsker i standardmalen Cisco WebexWebex-ikon sidepanelet før du planlegger.

Når du oppretter en hendelse, kan du gå til Cisco WebexWebex-ikon i sidepanelet for å endre møteinnstillinger, for eksempel alternativ vert eller medvert og lydtype. I Kalender kan du endre Webex-nettsted og møtemalen fra Cisco WebexWebex-ikon i sidepanelet.

1

I Google Calendar velger du Opprett hendelse eller velg en eksisterende hendelse.

2

Under Hendelsesdetaljer , velger du Legg til konferanser rullegardinliste, og velg deretter Webex-møte eller Webex-møte i personlig rom .

3

Legg til møtetittel, dato og klokkeslett.

4

Hvis du vil at møtet skal gjentas, velger du Gjentas ikke og velg hvor ofte du vil at møtet skal gjentas, og når du vil at det gjentatte møtet skal avsluttes.

5

Legg til gjester.

6

Hvis du vil gjøre det enklere for personer å bli med i et møte fra et Webex-rom eller en bordenhet, velger du Rom , og velg deretter romenhetene du vil legge til. Du kan velge mellom foreslåtte rom eller søke etter et nytt. Dette gjør en Bli med vises på enheten før møtet starter.

administrator må konfigurere kontoen din med Webex-hybridkalendertjenesten, slik at du kan planlegge romenheter på denne måten.

7

(Valgfritt) Rediger møtealternativene. Velg i sidepanelet Cisco WebexWebex iconog velg møtemalen, la deltakerne bli med på møtet før verten, tilordne en alternativ vert eller medvert, og endre lydinnstillingene.

8

Velg Lagre , og deretter Send .

Kalenderinvitasjonen viser Webex-møtedetaljene, inkludert en kobling for å bli med i møtet. Du kan kopiere koblingen og dele den med andre.

Hvis møtet gjentas og du må endre datoen eller klokkeslettet for ett av møtene, finner og velger du den forekomsten av møtet, Rediger hendelse , gjør endringene, velg Lagre > Denne hendelsen , og velg OK .

Hvis møtet gjentas og du vil slette en forekomst av møtet fordi du er på ferie eller det er en helligdag, finner og velger du den forekomsten av møtet, velger du Slett hendelse > Denne hendelsen , og velg OK .

Det er praktisk å starte eller bli med på et møte som er planlagt ved hjelp av Google Kalender.

Gjør én av følgende:

• Velg koblingen i kalenderinvitasjonen i Google Calendar.
  • Bli med fra et videosystem eller program ved å ringe videoadressen i kalenderinvitasjonen.
  • Bli med via telefon ved å ringe nummeret i kalenderinvitasjonen.

Koblingen til det globale innringernummer er tilgjengelig i deltakelsesinstruksjonene.

• Hvis du har en Cisco Webex hybridkalendertjeneste, velger du Bli med på videoenhet din. Bli med-knappen vises 5 minutter før møtet starter.
  • Fra Webex-app velger du Bli med . Bli med-knappen vises 5 minutter før møtet starter, hvis du bruker Cisco Webex hybridkalendertjeneste.

Du kan delegere noen andre til å planlegge møter for deg i Google Kalender. Det er nyttig å ha en representant i situasjoner der du ikke får tilgang til en datamaskin, eller hvis du har en annen person som administrerer kalenderen din.

Representanten må ha en vertskonto i Webex Meetings.

1

Logg på Webex-nettsted ditt , velg Klassisk visning , og velg Min Webex .

2

Velg Innstillinger > Planleggingsalternativer .

3

I Planleggingstillatelse skriver du inn e-postadresse til én eller flere verter du vil tillate å planlegge møter på dine vegne.

4

Velg Lagre nederst i Innstillinger side.

5

I Google Kalender, under Mine kalendere , pek på kalenderen du vil opprette en representant for, og velg Alternativer for<calendar name="">> Innstillinger og deling .

6

Under Del med bestemte personer , velger du Legg til personer .

7

Skriv inn e-postadresse til én eller flere verter du vil delegere kalenderen din til.

8

Velg Tillatelser velger du rettighetsnivået og velger Send .

Hvis det er mer enn ett Webex-nettsted du bruker til møter, kan du angi hvilket nettsted du foretrekker å bruke når du planlegger møter i Google Kalender.

1

I Google Calendar velger du Cisco WebexWebex iconi sidepanelet.

2

Velg Endre Webex-nettsted .

3

Angi Webex-nettsted du vil bruke til å planlegge møter, og velg Neste .

4

Lukk nettleservinduet.

Hva nå?

Neste gang du oppretter en hendelse, når du legger til konferanser, må du logge på Webex-nettsted du har angitt å bruke.

Gmail

Når du har angitt Webex-nettsted ditt , kan du planlegge et Webex-møte fra en e-post i Gmail. Du kan planlegge et møte med e-postmottakerne for å diskutere innholdet i en e-post.

1

I Gmail velger du en e-post og velger Cisco WebexWebex iconi sidepanelet.

2

Velg Planlegg et møte.

3

Endre møteemnet og velg tidssone, dato og klokkeslett.

4

Inviter deltakere. Som standard inviteres e-postadressene i «Til»- og «Fra»-feltene i e-posten til møtet. Hvis du vil invitere andre deltakere, velger duunder Inviter flere deltakere og angi e-postadressene deres.

5

Velg Opprett møte.

Møtedetaljene vises. Hvis du vil starte møtet med en gang, velger du Start møtet .

Når du har angitt Webex-nettsted ditt , kan du planlegge et Webex-møte fra en e-post i Gmail. Du kan møte e-postmottakerne umiddelbart for å diskutere innholdet i en e-post.

1

I Gmail velger du en e-post og velger Cisco WebexWebex iconi sidepanelet.

2

Velg Start et øyeblikkelig møte .

3

Velg møteemnet for å endre det.

4

Inviter deltakere. Som standard inviteres e-postadressene i «Til»- og «Fra»-feltene i e-posten til møtet. Hvis du vil invitere andre deltakere, velger duunder Inviter flere deltakere og angi e-postadressene deres.

5

Velg Start møte.

Det er praktisk å starte eller bli med på et møte som er planlagt ved hjelp av Gmail.

Gjør ett av følgende for å starte eller bli med i et møte:

• Velg Cisco WebexWebex iconi sidepanelet. Under Kommende møter , velger du Start eller Bli med ved siden av møtet.
  • Velg koblingen i e-postinvitasjonen i Gmail.
  • Bli med fra et videosystem eller et program ved å slå videoadressen i e-postinvitasjonen.
  • Bli med via telefon ved å slå nummeret i e-postinvitasjonen.
  • Hvis du har en Cisco Webex hybridkalendertjeneste, velger du Bli med på videoenhet din. Bli med-knappen vises 5 minutter før møtet starter.
  • Fra Webex-appen velger du Bli med . Bli med-knappen vises 5 minutter før møtet starter, hvis du bruker Cisco Webex hybridkalendertjeneste.

Hvis det er mer enn ett Webex-nettsted du bruker til møter, kan du angi hvilket nettsted du foretrekker å bruke når du planlegger møter i Gmail.

1

I Gmail velger du Cisco WebexWebex iconi sidepanelet.

2

Velg Flere handlingerog Endre Webex-nettsted .

3

Angi Webex-nettsted du vil bruke til å planlegge møter, og velg Neste .

Lukk nettleservinduet.