tilgang til områdefiler

Gå til meldinger, velg et område, klikk på Innhold , og velg deretter.

• Velg Listevisning for å vise filer i en liste, eller Rutenettvisning for å vise filer som miniatyrbilder.

Når du holder pekeren over en fil, kan du gjøre følgende:

• Vis i Meldinger.

• Last ned, og klikk på Vis i mappe .

• Oppdater fildeling–Hvis filen deles fra Microsoft Onedrive eller Sharepoint Online.

Du kan også klikke på en fil i et område for å se filen i et forhåndsvisningsvindu, og deretter klikke til venstre eller høyre for raskt å navigere mellom andre filer som er delt i området.

Velg hvordan filer skal vises og lastes ned:

• Forhåndsvisning – Trykk på filen.
  • Last ned – Trykk på filen, trykk på, og trykk deretter på Lagre bilde .
  • Se alle filer – gå til aktivitetsmenyen, trykk på Innhold og velg Filer .
    • Velg fra Listevisning eller Rutenettvisning for å vise filer.

Se hvem som sendte en fil og når de sendte den ved å trykke på filen og deretter trykke på Vis i verdensrommet .

Velg hvordan filer skal vises og lastes ned:

• Forhåndsvisning – Trykk på filen. Trykk påog velg mellom:
    • Del– Velg et program for å dele filen.

• Lagre– Lagre filen på enheten.

• Åpne med …– Velg en app for å åpne filen.

• Vis i området– Se hvem som sendte en fil, og når de sendte den.

• Se alle filer – Trykk på aktivitetsmenyen på området, og trykk deretter på Innhold og velg Filer .
    • Trykk på Listevisning for å vise filer i en liste, eller Rutenettvisning for å vise filer som miniatyrbilder.

• Trykk på en fil for å se en forhåndsvisning, og dra deretter mot venstre eller høyre for raskt å navigere mellom filer som er delt i området.

Gå til meldinger, velg et område og klikk på Innhold og velg.

Når du holder pekeren over en fil, kan du gjøre følgende:

• Hopp til melding.

• Last ned – Du kan velge hvor nedlastede filer skal lagres hvis du bruker Webex App for Web.

Du kan også klikke på en fil i et område for å se filen i et forhåndsvisningsvindu.