1

Trykk på filen i området, trykk på, og trykk deretter på.

Du kan også gå til aktivitetsmenyen i området trykker du på Innhold og velg filen du vil dele, og trykk deretter på .

2

Velg Webex fra de tilgjengelige alternativene. Trykk på Velg Område for å søke etter og velge det nye området. Deretter skriver du inn meldingen og trykker på Innlegg .

Hvis du ikke ser Webex-appen i listen, trykker du på mer , og legg den til i delingsalternativene.

Du kan også dele filer med andre apper på enheten din, bare velg dem fra listen over tilgjengelige alternativer.

1

Trykk på filen i området, og trykk deretter påog trykk på Del .

Du kan også gå til aktivitetsmenyen i området trykker du på Innhold velg filen du vil dele, og trykk deretter på og trykk på Del .

2

Velg Webex fra de tilgjengelige alternativene. Velg et område, skriv inn meldingen og trykk på.

Du kan også dele filer med andre apper på enheten din, bare velg dem fra listen over tilgjengelige alternativer.