Gå till MeddelandenMarkera utrymmet och klicka på Innehåll . Högerklicka sedan på personens namn och välj Ta bort från utrymmet .

1

Gå till Meddelanden och välj utrymmet.

2

Tryck på aktivitetsmenynoch tryck sedan på Personer. Tryck på personens namn och välj Ta bort från utrymmet .

1

Gå till Meddelandenoch välj ett utrymme.

2

Tryck på aktivitetsmenynoch tryck sedan på Personer. Tryck på personens namn och välj Ta bort från utrymmet .

1

Gå till MeddelandenMarkera utrymmet och klicka på Innehåll .

2

Håll muspekaren över personens namn i listan över personer och klickaoch klicka sedan på Ta bort från utrymme.