1

Tryck på filen i utrymmet, tryckoch tryck sedan på.

Du kan även gå till aktivitetsmenyn i utrymmet, trycka på Innehåll och välja filen som du vill dela och sedan trycka på .

2

Välj Webex bland de tillgängliga alternativen. Tryck på Välj utrymme för att söka efter och välj det nya utrymmet. Ange sedan ditt meddelande och tryck på Post.

Om du inte ser Webex-appen i listan trycker du på mer och lägger till den i delningsalternativen.

Du kan också dela filer med andra appar på din enhet. Välj dem i listan över tillgängliga alternativ.

1

Tryck på filen i utrymmet och tryck sedan påoch tryck på Dela.

Du kan även gå till aktivitetsmenyn i utrymmet, trycka på Innehåll välj filen som du vill dela och sedan trycka på och Dela.

2

Välj Webex bland de tillgängliga alternativen. Välj ett utrymme, ange sedan ditt meddelande och tryck.

Du kan också dela filer med andra appar på din enhet. Välj dem i listan över tillgängliga alternativ.