Synkroniser din scenevisning med alle

Når du bruger Stak eller Side om side-visning, vises aktiv taler eller delt indhold i et brugertilpasset område, der kaldes trinen. Som vært eller cohost kan du synkronisere din scene med alle andre i mødet eller begivenheden. Når du tilføjer eller fjerner personer fra dennefase, vil andre deltagere se disse ændringer realtid. Når du synkroniserer din fase, vises en indikator, der fortæller dig, at du synkroniserer. Se Videolayouts i Videolayouts i Videolayouts i Cisco Webex Meetings og Cisco Webex Events.

Du kan også låse visningen af mødedeltagere, så de kun ser, hvad der er på din scene. Låser du mødedeltagervisningen, forhindrer det mødedeltagerne i at ændre deres visning eller tilpasse deres fase. Det skjuler også videominiaturebilleder af deltagere.


Din synkroniserede fase vises ikke for deltagere, som deltager ved hjælp af en videoenhed eller fra en livestream. Din scene vises heller ikke i optagelser af dit møde eller din begivenhed.

Se Kendte problemer og begrænsninger for videolayouts for yderligere oplysninger om de kendte problemer og begrænsninger ved synkronisering af din scene.

1

Klik > Synkroniser min scene for alle.

2

(Valgfri) Hvis du vil begrænse visningen af mødedeltagerne til kun trinene, skal du markere Lås kun mødedeltagervisning på trin.


 

Du kan også vælge Lås kun mødedeltagervisning på trin fra menuen Layout, når du starter synkronisering.

3

Klik Synkroniser .

4

For at stoppe synkronisering af din fase skal du klikke Stop i synkroniseringsindikatoren.

1

Tryk Layout, og slå Sync My Stage til/fra for alle.

2

Vælg én af følgende valgmuligheder:

  • Synkroniserkun trin – Synkroniserer din fase, men mødedeltagere kan stadig flytte andre deltagere til deres trin.
  • Synkroniser og låsmødedeltagervisning – synkroniserer din fase og forhindrer deltagerne i at lave ændringer til deres trin.
3

For at stoppe synkroniseringen af din scene skal du trykke på Layout og derefter slå Sync My Stage(Synkroniser min scene for alle) til/fra.

Du kan synkronisere en bestemt deltagers video, hvis du har startet dit møde eller din begivenhed fra en iPhone- eller Android-telefon. Deltagere, der deltager fra desktop-appen, webappen eller ved hjælp af en iPad eller Android-tablet, kan se den synkroniserede video på deres scene. Deltagere, som deltager fra en iPhone eller Android-telefon, ser den synkroniserede video fastgjort i deres aktuelle visning.

1

Tryk på video for den deltager, du vil synkronisere, og tryk derefter på Synkroniser video for alle.

2

Tryk på Lås.

3

Tryk på den synkroniserede deltagervideo for at stoppe synkroniseringen, og tryk derefter på Ikke-synkroniseret video for alle eller Stop synkronisering af video for alle .


 

Når du stopper synkronisering, bliver alles visning i den seneste konfiguration.