Dine rum er fyldt med alt det innovative og banebrydende arbejde (og cat GIF'er), som dine teams laver hver dag. Men nogle gange er det svært at vide, om nogen besvarede dit spørgsmål eller talte om noget andet. Du kan citere beskeder eller starte tråde for at hjælpe med at holde styr på beskeder.

Tilbud

Citater fungerer godt, hvis du vil minde alle om noget, som nogen har sagt, eller hvis du blot svarer på en persons specifikke spørgsmål. Det er sandsynligvis ikke noget, som andre mennesker sandsynligvis ønsker at diskutere. Du kan ikke citere et andet citat, så du gør det ikke nemt for andre at deltage. Men det er fint, for ikke alt behøver at blive diskuteret. Tænk på det som at gentage en kommentar for at understrege eller besvare et spørgsmål, hvem, hvad, hvor, hvornår.

Så brug et citat, når du vil:

  • gentag en persons tidligere kommentar til fordel for gruppen.

  • svar specifikke spørgsmål om hvem, hvad, hvor, hvornår.

Du kan også se, hvor en citeret meddelelse oprindeligt blev sendt. Hvis du ser en meddelelse i citat i et rum, skal du klikke eller trykke på Gå til besked for at se den oprindelige meddelelse i kontekst.

Ved at klikke på tilbudsknappen startes en meddelelse, der citerer en tidligere meddelelse.

Tråde

Når du starter en tråd , men du åbner op for en diskussion. Du inviterer andre personer til at deltage og have en fokuseret samtale. Tråde fokuserer ofte på spørgsmål, hvordan og hvorfor, der er mere åbne. Folk kan svare på tråde og dele deres meninger om dette specifikke emne. (Men undgå at afspore en igangværende tråd med noget uden for emnet. Du skal blot starte en ny diskussion i rummet i stedet).

Start en tråd, hvis du vil:

  • svar med forventning om, at andre vil deltage.

  • deltage i en målrettet diskussion med alle i rummet.

  • besvare spørgsmål om hvordan eller hvorfor.

Klik på knappen Svar på tråd for at fortsætte en samtale.