Bots i Webex appen


 
VIGTIGT: Cisco Webex annoncerer afbrydelse af Notion Bot-integrationen med Webex-appen. Denne bot understøttes ikke længere, og ingen nye installationer vil være mulige efter den 31. marts 2024. Hvis du har botten tilføjet i et rum eller har en 1-1 aktiv med Notion bot, skal den fortsætte med at virke indtil den 30. juni 2024. Opslå dette, vil botten holde op med at virke. Hvis du selv ønsker at opbygge en lignende integration, skal du udforske vores Webex bot-dokumentation på https://developer.webex.com/docs/bots.

 

Eksempler på bots, der er udviklet af Cisco, i brug.

Bots kan hjælpe med at udvide funktionaliteten af Webex -appen til at omfatte en tredjepartsapp. Du kan tilføje bots til Webex -apprum og interagere direkte med tredjepartsappen fra rummet. Når du har tilføjet botten til rummet, kan du sende en help meddelelsen til botten, og svaret indeholder de kommandoer, som botten understøtter.

Du kan tilføje en bot til enhver type rum; tilføj en bot til dit projektrum med andre personer, og interager direkte med tredjepartsappen fra dit rum. Eller du kan oprette et rum med kun dig og botten for at interagere med tredjepartsappen.

Webex App Hub indeholder et katalog over bots og apps udviklet af Cisco og tredjepartsudviklere.

Tilføj og konfigurer vandkølerbotten

Når du føjer vandkølerbotten til et rum, parres personer tilfældigt i et separat rum og stiller tilfældige spørgsmål med regelmæssige mellemrum, eller botten kan stille et tilfældigt spørgsmål til alle i rummet.

1

Gå til Meddelelserog vælg et rum til at tilføje Watercooler-botten.


 

Du kan også oprette et nyt rum med Watercooler bot og personer, du ønsker at deltage i.

2

Vælg personer, vælg Tilføj personer, og indtast derefter Watercooler bot-navnet: Watercooler.bot@webex.bot.

Når botten er tilføjet, sender den dig en velkomstmeddelelse.

3

Hvis du vil få Watercooler-botten til at parre personer med regelmæssige mellemrum, skal du klikke på Kom i gang, og derefter vælge den hyppighed, som botten vil parre personer i rummet.

  • En gang

  • Hver dag

  • Hver uge

  • Hver anden uge

4

Klik på Start i dag.


 

Skift disse indstillinger når som helst ved at indtaste @watercooler hi for at nævne botten i rummet.

5

Hvis du vil få Watercooler-botten til at stille et spørgsmål til alle i rummet, skal du klikke på Gruppespørgsmål.


 

Alternativt kan du til enhver tid stille et gruppespørgsmål ved at indtaste @watercooler question for at nævne botten i rummet.

Sæt dig ud en vandkøler bot parring

Hvis du har konfigureret parring til Watercooler-botten, stikker botten dig for at kontrollere, om du er klar til at blive parret næste gang med en ny person.

1

Klik på Sæt dig ud for at springe den runde af spørgsmål over.

2

Indtast i rummet help for at fravælge permanent.