Når du aktiverer meddelelser for et rum, underrettes de andre personer i rummet om ændringen.

Når du laver et meddelelsesrum, er det kun moderatorer, bots og integrationer, der kan oprette forbindelse til det. Alle andre kan bare læse meddelelserne, se filer og deltage i møder. Systemmeddelelser, der vises, når personer deltager i eller forlader et rum eller sletter meddelelser, vises stadig.

I rummet, hvor du er moderator, skal du gå til Rumoplysningerog derefter vælge Slå meddelelsestilstand til. Du og de andre moderatorer i rummet ser meddelelsesikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se det ikon.

I et rum, hvor du er moderator, skal du gå til aktivitetsmenuen , vælge Info og derefter aktivere Kun meddelelse . Du og de andre moderatorer i rummet ser meddelelsesikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se det ikon.

I rummet, hvor du er moderator, skal du klikke på Visrumindstillinger og derefter vælge Slå meddelelsestilstand til. Du og de andre moderatorer i rummet ser meddelelsesikonet i meddelelsesområdet. Andre personer i rummet kan ikke se det ikon.