Højreklik på rummet i listen rum, og vælg Skjul rum.

Eller når du er i rummet, skal du gå til oplysninger, klikke underretninger, vælge fra og skjule rumog derefter klikke på Gem.


 

Når du skjuler et rum, deaktiveres alle underretninger automatisk for dette rum. Men du kan stadig se skjulte rum i søgeresultater og i dit teams liste over rum. Hvis du også skjuler et rum på din foretrukne liste, fjernes det fra listen.

Du kan skjule alle typer af rum, undtagen direkte meddelelses pladser med en anden person.