Klik in de lijst met ruimten met de rechtermuisknop op de ruimte en selecteer Verbergen.

Als u zich in de ruimte vindt, gaat u naar Informatie over ruimte, klikt u op Meldingen, selecteert u Uit en Ruimte verbergen en klikt u vervolgens op Opslaan.


 

Als u een ruimte verbergt, worden alle meldingen voor die ruimte automatisch uitgeschakeld. U kunt echter nog steeds verborgen ruimten zien in zoekresultaten en in de lijst met ruimten van uw team. Als u bovendien een ruimte in uw lijst met favorieten verbergt, wordt deze uit de lijst verwijderd.

U kunt alle typen ruimten verbergen, behalve ruimten voor rechtstreekse berichten met een andere persoon.

Druk in de lijst met ruimten lang op de ruimte en tik op Verbergen.


 

Als u een ruimte verbergt, worden alle meldingen voor die ruimte automatisch uitgeschakeld. U kunt echter nog steeds verborgen ruimten zien in zoekresultaten en in de lijst met ruimten van uw team. Als u bovendien een ruimte in uw lijst met favorieten verbergt, wordt deze uit de lijst verwijderd.

U kunt alle typen ruimten verbergen, behalve ruimten voor rechtstreekse berichten met een andere persoon.