Når en vert registrerer et møte og har Webex Assistant for Webex Meetings aktivert, eller når Webex Assistant for Webex Meetings er aktivert og møteuthevinger genereres, vises en dialogboks for verten etter at møtet er avsluttet. Det inkluderer et sammendrag av møtet og en kobling for å vise flere detaljer, for eksempel antall høydepunkter, transkripsjon og opptak, hvis noen.

  • Klikk Del for raskt å dele dette med møtedeltakerne.

  • Klikk Vis detaljer for å logge på Webex-området og få mer fullstendig deltakerinformasjon, for eksempel høydepunkter, transkripsjon, innspilling og hele listen over deltakere.

Dette bildet er ikke tilgjengelig i preview/cisco.com


Hvis du merker av for Ikke vis dette igjen , vil du ikke se denne dialogboksen etter hvertmøte, men du vil ikke automatisk dele innhold med de inviterte. Hvis du vil dele innhold med de inviterte, må du gjøre det manuelt etter hvert møte fra Webex-området.

Slik endrer du om du automatisk deler innhold med møtedeltakerne:

  1. Gå til Innstillinger > planlegging på Webex-området.

  2. Velg et alternativ:

    • Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Del møtehøydepunktene, innspillingen og transkripsjonen automatisk med møtedeltakerne for å dele innhold automatisk med møtedeltakerne etter fremtidige møter. Dialogboksen ovenfor vises ikke etter at hvert møte er avsluttet.

    • Hvis du vil se dialogboksen etter at hvert møte er avsluttet og velge om du vil dele innhold med møtedeltakere per møte, fjerner du merket i avmerkingsboksen ved siden av Del møtehøydepunktene, innspillingen og transkripsjonen automatisk med møtedeltakerne.


Denne funksjonen er en del av 41.2-oppdateringen, men vil være tilgjengelig i en forsinket utgivelsessyklus. Sjekk status.webex.com/maintenance for å se når den vil være tilgjengelig på nettstedet ditt.

Verten mottar også en sammendrags-e-post fra møtet.