Bare skriv inn en kobling når du skriver inn meldingen. Når du sender den, vil andre se forhåndsvisningen.

Noen ganger ser ikke andre personer en forhåndsvisning når du deler en kobling. Systemansvarlig kan deaktivere denne funksjonen for organisasjonen. Dette kan også skyldes at vi bruker følgende sikkerhetskontroller av koblingene som deles:

  • Vi viser bare forhåndsvisninger av koblinger når koblingen inkluderer https:// eller http:// .

  • Vi tillater bare at personene i organisasjonen ser forhåndsvisninger av koblinger du sender, personer utenfor organisasjonen ser ikke forhåndsvisningene av koblingen.

  • Vi viser bare forhåndsvisninger av lenker i områder med 250 personer eller mindre.

  • Vi bruker Google Safe Browsing til å sjekke lenken før vi viser forhåndsvisningen.

  • Vi sjekker om nettstedet har en tittel og om beskrivelsen er lengre enn 10 ord.

Vi begrenser også forhåndsvisninger for å bidra til å redusere støy på ditt Space. Hvis du legger inn flere koblinger i samme melding, vises forhåndsvisningen bare for den første koblingen som har tilgjengelige detaljer.


 

På den mobile enheten kan du også eliminere forhåndsvisninger av koblinger helt .