Brisanje uporabnika iz organizacije v nadzornem središču
list-menuPovratne informacije?
Kot polni skrbnik lahko izbrišete uporabnika. To je koristno, če je na primer uporabnik zapustil vaše podjetje.

Ko izbrišete uporabnika, se ne more več prijaviti na vaše spletno mesto Webex, odstranjene so vse dodeljene storitve Webex in odstranjene iz vseh prostorov ali skupin, v katerih je sodeloval. Vsebina, ki so jo ustvarili v presledkih, se ne izbriše, za vsebino pa velja pravilnik o hrambi, ki ga je izvajal vsak lastnik prostora.

1

Vpišite se v Control Hub in pojdite na U pravljanje > Uporabniki.

2

Naredite nekaj od naslednjega:

  • Izberite More menu poleg uporabnika izberite Iz briši uporabnika.
  • Izberite uporabnika in kliknite De janja > Izbriši uporabnika.

Če izbrišete uporabniku, ki mu je dodeljen telefon MPP, se ob izbrisu uporabnika izbriše tudi telefon in v telefonu se izvede tovarniška ponastavitev, da izbrišete vse obstoječe konfiguracije. To velja samo, če je telefon na spletu. Če telefon ni brez povezave ali z njim ni mogoče stopiti v stik, ga ročno ponastavite na tovarniške nastavitve, preden ga ponovno uporabite. Preberite, kako ročno ponastaviti napravo na tovarniške nastavitve v pon astavitvi telefonov z več Webex Calling platformami na tovarniške nastavitve. Po ponastavitvi na tovarniške nastavitve se telefon vrne na zaslon aktivacijske kode.

Če vaša organizacija uporablja sinhronizacijo imenika in izbrišete uporabniške račune iz svojihActive Directory, se izbrisani uporabniki prikažejo v nadzornem središču. Webex jih označi kot neaktivne in jih trajno izbriše po 7 dneh.

Trajno izbrisani uporabniki se ne morejo več prijaviti na vaše spletno mesto Webex, odstranjene so vse dodeljene storitve Webex in odstranjene iz vseh prostorov ali ekip, v katerih so sodelovali. Vsebina, ki so jo ustvarili v presledkih, se ne izbriše, za vsebino pa velja pravilnik o hrambi, ki ga je izvajal vsak lastnik prostora.

  • Če izbrišete uporabniku, ki mu je dodeljen telefon MPP, se ob izbrisu uporabnika izbriše tudi telefon in v telefonu se izvede tovarniška ponastavitev, da izbrišete vse obstoječe konfiguracije. To velja samo, če je telefon na spletu. Če telefon ni brez povezave ali z njim ni mogoče stopiti v stik, ga ročno ponastavite na tovarniške nastavitve, preden ga ponovno uporabite. Preberite, kako ročno ponastaviti napravo na tovarniške nastavitve v pon astavitvi telefonov z več Webex Calling platformami na tovarniške nastavitve. Po ponastavitvi na tovarniške nastavitve se telefon vrne na zaslon aktivacijske kode.
  • Ta postopek velja samo za Active Directory uporabnike, ki jih sinhronizira Directory Connector. Ne velja za uporabnike v imenikih v oblaku, kot je AzureActive Directory.

1

Vpišite se v Control Hub in pojdite na U pravljanje > Uporab niki > Izbri sani uporabniki.

2

Naredite nekaj od naslednjega:

  • Klikni More menu poleg uporabnika, ki ga želite trajno izbrisati, kliknite Iz briši trajno in nato kliknite Izbriši za potrditev.
  • Kliknite T rajno izbriši vse, če želite trajno izbrisati vse uporabnike na seznamu.

Ali je bil ta članek koristen?
Ali je bil ta članek koristen?