Преглед на приложението на Microsoft Teams

Планирайте, стартирайте или се присъединете към срещи на Webex от Microsoft Teams

Приложението Meetings може да ви помогне да поканите хора на вашата Среща в Webex, за да могат хората да се присъединят лесно. Всичко, което трябва да направите, е да зададете адреса на сайта, който искате екипът ви да използва за срещи. Трябва да имате акаунт на домакин на този сайт на Webex, за да използвате това приложение. Ако вашият акаунт в Webex е активиран за лична стая, можете да използвате приложението, за да споделите връзка към среща във вашата лична стая.

Използвайте Приложение Webex Meetings команди в канал на Microsoft Teams, за да споделяте връзки към срещи към планирани срещи на Webex и срещи на Webex Personal Room.

Използвайте Раздел Webex за да видите списък с предстоящите си срещи и да започнете, да планирате и да се присъедините към насрочени срещи на Webex и срещи на Webex Personal Room.


 

Приложението Meetings за Microsoft Teams не поддържа акаунти на meetings.webex.com, на meetingsln.webex.com или на сайтове на Meetings Server.

Вижте следните статии за повече информация относно интеграцията на Meetings с Microsoft Teams:

Какво е новото в Webex Meetings за Microsoft Teams

Внедрете интеграцията на Webex Meetings за Microsoft Teams във вашата организация

Инсталирайте и настройвам Webex Meetings за Microsoft Teams

Планирайте, стартирайте и се присъединете към Webex Meetings в Microsoft Teams

Ако имате отзиви за срещи за Microsoft Teams, направете едно от следните неща:

  • На Webex раздел, изберете Обратна връзка в долния десен ъгъл попълнете формуляра и изберете Изпрати .

    Икона за обратна връзка
  • Изпратете ни имейл на webex-microsoft-bot-feedback@cisco.com .

Свързването с поддръжката варира в зависимост от вашия сайт на Webex и доставчик на услуги. Ако закупите Webex чрез партньор или дистрибутор, свържете се с техния център за поддръжка за съдействие. Вижте следната статия за стъпки за връзка с поддръжката: https://collaborationhelp.cisco.com/article/WBX162