Oversigt over Microsoft Teams-applikationen

Planlæg, start eller deltag i Webex møder fra Microsoft Teams

Appen Møder kan hjælpe dig med at invitere personer til dit Webex-møde, så folk nemt kan deltage. Det eneste, du skal gøre, er at angive adressen på det websted, som dit team skal bruge til møder. Du skal have en værtskonto på det pågældende Webex-websted for at bruge denne app. Hvis din Webex konto er aktiveret til et personligt lokale, kan du bruge appen til at dele et link til et møde i dit personlige lokale.

Brug Webex Meetings -appen kommandoer i en Microsoft Teams-kanal for at dele mødelinks til planlagte Webex -møder og Webex -møder i personligt lokale.

Brug fanen WebEx til at få vist en liste over dine kommende møder og starte, planlægge og deltage i planlagte WebEx-møder og WebEx personligt lokale-møder.


 

Møder-appen til Microsoft Teams understøtter ikke konti på meetings.webex.com, på meetingsln.webex.com eller på Meetings Server-websteder.

Se følgende artikler for at få flere oplysninger om Meetings-integrationen med Microsoft Teams:

Nyheder i Webex Meetings til Microsoft Teams

Implementer Webex Meetings integrationen til Microsoft Teams i din organisation

Installer og opsæt Webex Meetings til Microsoft Teams

Planlæg, start og deltag i Webex Meetings i Microsoft Teams

Hvis du har feedback om møder til Microsoft Teams, kan du gøre et af følgende:

Hvordan, du kontakter supporten, afhænger af dit Webex-websted og din tjenesteudbyder. Hvis du køber Webex gennem en partner eller forhandler, skal du kontakte deres supportafdeling for at få hjælp. Se følgende artikel for at få trin til at kontakte support: https://collaborationhelp.cisco.com/article/WBX162